A papok miért áldják a fegyvereket?
Vallàsi tanìtàs ( ha igen akkor mi?) Vagy pap egyik szemèlyes időtöltèse, amivel a nèpet nyugtatja?
Köszönöm a vàlaszokat.
Jehova tanui is vàlaszolhatnak àm :)
"Jehova tanui is vàlaszolhatnak àm :)"
Jehova tanúja vagy, és ha más nem másolja be az ide vonatkozó Őrtorony cikket, akkor majd te.
mert a jelenések könyve megjövendölte hogy a szajha (vallások) szövetkezi fog a vadálattal
". És megláttam egy asszonyt, aki egy skarlátszínű vadállaton ült, mely tele volt káromló nevekkel"
"„Jöjj, megmutatom neked a nagy szajha feletti ítéletet, aki sok vízen ül, akivel paráznaságot követtek el a föld királyai, a föld lakosai pedig lerészegedtek paráznasága borától.”"
A prófécia beteljesedése az hogy a hamis vallás összefonódik a politikával.
Nekem azt súgták a fák, hogy a vadálat meg fog gyűlölni a szajhát vagy benéztem?
Mert egyik vallás nagyon a vallások ellen pattog itten.
Bocs, ezt ma jól elírtam :D
Biztos hogy nem vallási tanítás, amúgy. (ha keresztényről beszélünk).
"A prófécia beteljesedése az hogy a hamis vallás összefonódik a politikával."
Pontosan, de ez Jehova Tanúira is jellemző. Elég nagy botrány volt a 2000-es évek elején, amikor kiderült, hogy titkos kapcsolatot létesítettek ENSZ-el. Amikor kiderült, azonnal megszakították vele a kapcsolatot, és mentek is a körlevelek, amikben magyarázkodás volt... Szóval azért ne feledkezzünk meg erről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!