Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem tudtam hova írni! Fáj...

Nem tudtam hova írni! Fáj nagyon!?

Figyelt kérdés
Mar nem vagyok szuz! Drog, pia, bulik!:C Viszont hiszek Istenbe, de a szex se marad el:"( Bunos vagyok? Hazassagon kivuli. (16 eves vagyok)

2014. aug. 17. 22:33
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
utolsó köszi
2014. aug. 18. 21:19
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem bűnös vagy, hanem kíváncsi és fiatal. Több jutott azokból a hormonokból, ami a besavanyodott, bigott nőknek alig.:) Ha nem lennének ilyen nők, a prostik munkanélküliek lennének...:D

Lehetne arra is hajlamod, hogy embereket ölj....mennyivel jobban jártál, hogy csak a nemi öröm késztetéséből kaptál többet.:)

Van még pár jó éved, ami később már nem fog mégegyszer ugyan olyan lenni. Öreg leszel, gyereked és családod lesz. Ha nincs meg ez az élmény, akkor komoly kapcsolatban fogsz rá vágyni, ami már bűn lesz.

2014. aug. 20. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!