Nem tudtam hova írni! Fáj nagyon!?
Nem vagyok fuggo tenyleg, evente fuvezek! De ez is elegge karos -gondolom.
Es hat a Biblia szerint bun a hazassag elotti szex, errol beszelek! De raadas. lany vagyok es 16 eves, a hormonokkal nem birok! Kivanom, kesz. De belul lelkiismeret furdalasom van. Menjek egy paphoz? Vagy mi?:((
De mi fáj? Az, hogy telebeszélték a fejed, és mégis ösztönből az ellen cselekszel? Megfordult már a fejedben, hogy azért találták ki az egészet, hogy az embereket irányítani lehessen, méghozzá épp úgy, hogy a természetes viselkedés miatt IS bűntudatot keltenek bennük? Azt hiszed, a templomba járó szentfazekak mások? Ugyanilyenek, sőt, rosszabbak voltak, és most is.
Hülyeséget ne csinálj, a drog, pia veszélyes.
16 eves, a hormonokkal nem birok! Kivanom, kesz.
Mi vagy te, állat vagy ember? Szerintem te is tudod a választ ez után. Lassan egy egyszerű emlőst többe veszek mint egy embert.
A házasságon kívüli szex bűn a Biblia szerint (szövetségen kívüli). Ha erre gondolsz. (nem az üres ceremóniák, a halott rituálék, és a cirkusz a lényeg, hanem a hűség, illetve a szeretet).
Ha a pároddal szeretkezel, akkor nem a szeretkezés a bűn, hanem a válás és megcsalás.
De én úgy gondolom, hogy attól függ mi volt a szerződésben.
Fiatal vagy. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
Csak ne rontsd el az életed és vigyázz magadra. Ennyit kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!