Nem tudtam hova írni! Fáj nagyon!?
Figyelt kérdés
Mar nem vagyok szuz! Drog, pia, bulik!:C Viszont hiszek Istenbe, de a szex se marad el:"( Bunos vagyok? Hazassagon kivuli. (16 eves vagyok)2014. aug. 17. 22:33
11/32 anonim válasza:
Ha most nem szexelsz kikészülsz,és cseszheted a bibliát meg a házasságon belüli szexet,ha addigra idegroncs leszel és nem leszel képes rendes párra találni.18/F.Szerintem igazam van.A biblia nem szauron szeme.Gyere hozzám,majd én kielégítelek kézzel.
12/32 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szépen köszönöm! Nem sűrűn iszom, drogozom. Mint mondtam, évente fű!
De többet nem fogom:S
2014. aug. 17. 23:20
13/32 A kérdező kommentje:
Vagyie az utcsó előttinek köszi. Aki írta h fiatal vagyok de ne csesszem el az életem ennyit kérek! :) Fain vagy! :D
Többieknek is köszi.
2014. aug. 17. 23:22
14/32 barátkozó válasza:
Kedves kérdező. Lányom és fiam is van a te korodhoz közeli.Ha hiszel Istenben érdekelne hogyan kerültél olyan társaságba ahol ez természetes , elfogadott. A lelki ismeret azért van hogy jelezzen . A tiéd még érzékeny de ha többször elő fordul elalszik érzéketlenné válhat, kiég.Néhány év múlva veszed majd észre azokat az értékeket amit már lehetetlen elérned.A véleményem más mint a válaszolóké. Állj meg és változtasd meg a baráti társaságodat .A közösség tud segíteni hiszen vannak fiatalok akik ezt másképpen látják.Keress egy élő hitű gyülekezetet . Isten áldjon és őrizzen meg az újabb felszínes kapcsolatoktól.
15/32 anonim válasza:
A legfontosabb, hinni egy eddig még sosem látott, csak mendemondákból ismert istenben. A hívő emberek feladata pedig megszegni mindent, amit be kellene tartaniuk. Ez ám a keresztény gondolkodásmód és hozzáállás.
16/32 Szeressük egymást válasza:
Szia!
Csak akkor van igazi hit Istenben, ha azt cselekedetek is követik.
Ha csak szóban hiszel, de az életmódoddal megtagadod Istent, akkor önmagadat csapod be.
17/32 anonim válasza:
Szia!
Az életedről te döntesz. Igen, Isten szemédben bűnös vagy, de Ő mindig kész a megbocsátásra. Talán hallottad már a tékozló fiú példáztát. ( [link] ) Isten ugyanúgy szeret most is, mint amikor még nem tetted ezeket a dolgokat, és csak rajtad múlik, hogy hol akarsz boldogulni, a "világban", vagy az "atyai háznál".
Üdv. Péter
18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:/ Lehet, hogy igazatok van! De miért vagyok bűnös? A Biblia nem írja pontosan, vagy igen? És Ádam és Éva sem voltak összeházsasodva mégis szexeltek. :/ Ezt egy kedves ember írta nekem privátba. Nem tudom már mit csináljak, mert komolyan hiszek Istenben!
2014. aug. 18. 10:03
19/32 anonim válasza:
Droggal állj le, piát mérsékkel, Isten meg megbocsát ha bűntudatod van ;)
20/32 A kérdező kommentje:
Mindkettővel leállok, köszi!:/
2014. aug. 18. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!