Zenon kérdése:
Ha valaki a Sátánban hisz, az máris rossz ember? Ha valaki nem annak a csapatnak szurkol, mint a többiek, akkor máris elítélendő? Jogom van választani, nem?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 14:51
11/58 anonim válasza:
nekem ugyan ez a véleményem !emberek százezrei halnak meg isten miatt,minden miatta van háboruk ,gyilkolások ,veszekedések és még a szerelmembe is ott van!de MIÉRT ?baromság az egész egyház ,isten minden!!!a papok pedok,isten nem létezik,nagy humbuk az egész!
12/58 A kérdező kommentje:
Én hittem Istenben,de ő cserbenhagyott engem.Ha ő a felelős csak a fele megpróbáltatásért,szenvedésért,ami ért,akkor gyűlölöm is!Ezért a sátánhoz fordultam,neki is adok egy esélyt.Isten már eljátszotta azt.Én most érzem azt,hogy felébredtem.Sajnálom,de így érzem.
2010. jan. 11. 15:45
13/58 anonim válasza:
15:43 vagyok !!még valami ÉN MAGAMBAN HISZEK!!!
EZT ÉN VÁLASZTOTTAM MERT JOGOM VAN!!DE A TÖBBI ISTEN HIVÖ BAROM SZOLGÁLJA CSAK AZT AMI NEM IS LÉTEZIK ,DULJON MÉG TÖBB HÁBORÚ!
14/58 A kérdező kommentje:
15:43-as
Látom,Te egy józan ember vagy. :)
Én hitfüggő vagyok,és szeretek gonosz lenni,a világ is az.
2010. jan. 11. 15:51
15/58 anonim válasza:
DE MIÉRT AZ?MERT OLYANNÁ TESSZÜK,A VALLÁS MIATT!ÉNI S VOLTAM SÁTÁNISTA VAGDSOTAM MAGAM MÉG MAJDNEM EGY SZEKTÁBA IS BELÉPTEM!!NEM SOK KELLETT HOZZÁ A BARÁTOM RÁNGATOTT VISSZA A VALÓSÁGBA!!15:43
16/58 anonim válasza:
17/58 anonim válasza:
ELOLVASOM DE NEM FOGJA MEGINGATNI A NÉZETEIMET!
MINDENT ELOLVASOK ISTERÖL ÉS A SÁTÁNIZMUSRÓL A VÉLEMÉNYEM AKKOR SEM FOG MEGVÁLTOZNI!
18/58 anonim válasza:
Fájdalmas és megdöbbentő látvány: egy világ hányódik-tépődik a tévedések hínárjában, a hamis jelszavak, divatos tévedések, a félrevezetés és hazugságok hálói közt! Egy társadalom, amely az élet legmélyebb s legszentebb kérdései körül oly siralmas tudatlanságot árul el s oly nagy számmal hull zsákmányául a valótlanságok és felületességek démoni erejének! 15:43
19/58 anonim válasza:
vajon amikor sátán a világrendszer istene, hogyan csalódhatsz Istenben? valójában minden bajod forrása sátán, a hazugság atyja, aki emberölő volt a kezdetektől fogva, aki félrevezeti az egész lakott földet. olvastad jób történetét? jób is azt hitte, Isten hozta rá a csapásokat, ámde a biblia feltárja, mi zajlott a háttérben. sátán elősször a gyermekeit vette el, az állatait, a vagyonát, másodjára pedig rettenetes betegségekkel sujtotta. miután ezeket kiálta, sátán megszégyenült. Isten ezután kárpótolta jóbot, habár nem Ő okozta a szenvedését. mit gondolsz, sátán veled is megteheti ezt? vagy már meg is tette? abban biztos lehetsz, hogy nem Isten a felelős mindezért, de Ő fog majd mindenkit kárpótolni sátán tetteiért, úgy, hogy többé fel sem merül ez az örök élethez képest semmi 10-20-30-40-50-60 év szenvedés. Térj vissza Istenhez, mert Ő nem hazudhat, és csak jót akar neked. sátán pedig azt szeretné, ha vele együtt minél több ember elpusztulna.
20/58 anonim válasza:
TE ELHISZED EZEKET??HÁNY ÉVES VAGY??
MINDENBEN TUDOK HINNI DE ISTEN ÉS AZ Ö CSIPET CSAPATJA,,HÁÁÁT NEMTUDOM!VALÓSZINÜNTLEN AZ EGÉSZ!MIND MESE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!