Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A jehova tiltja e, hogy egy...

A jehova tiltja e, hogy egy jehova reformátussal kapcsolatot tartson, (fiatalok esetében, hogy járjanak)? Ti tudtok ilyenről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 14:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

A Jehova tanúi anno azért voltak börtönbe zárva, mert nem tisztelegtek a Magyar Állami Zászlónak, a Himnusznak,....nem vonultak be sorkatonai szolgálatra.

Senki ne gondolja, hogy meg lehet győzni őket, a hitükkel ellentétes dolgokról.

Sok Jehova tanúja meghalt már, mert vérátömlesztést sem engednek meg maguknak, sem kisgyermekeiknek.

:-(

2010. jan. 11. 15:38
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
Akárcsak az öngyilkos muszlim terroristák...
2010. jan. 11. 15:40
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
szervusztok, ismét Jehova tanúja vagyok. elfogadom, hogy úgy gondoljátok, Jehova tanúi tévtanítók. azon viszont elgondolkodhatnátok a válaszaitokat visszaolvasva, hogy vajon Jézust ilyen szavak használatával, és ilyen gyűlölettel más emberek ellen tudjátok-e maradéktalanúl követni, ti, akik szerintetek a helyes utat követitek?
2010. jan. 11. 15:46
 24/32 A kérdező kommentje:
nos én református vagyok lány.és van egy fiú akit szeretnék megismerni.de kiderült,hogy Jehova Tanúja.ezért nem tudom mit tegyek. :S
2010. jan. 12. 18:13
 25/32 anonim ***** válasza:
Jó akkor a tanúknak csak egy idézettel válaszolnék: "Te mindenféle csalással és gonoszsággal tele ember, te ördögfajzat, te minden igazság ellensége, nem szűnsz meg elferdíteni az ÚR egyenes újait?"
2010. jan. 13. 00:09
 26/32 anonim ***** válasza:
ha hívő református vagy, nem csak megkereszteltek anno, és az is akarsz maradni, akkor tartsd magad minél távolabb tőle
2010. jan. 13. 00:12
 27/32 anonim ***** válasza:
Pál sem tiltja a vegyes házasságot, még pogánnyal sem
2010. jan. 13. 00:16
 28/32 anonim ***** válasza:
Utolsónak írnám, hogy tiltja a pogányokkal való házasságkötést. "Ne legyetek a hitetlenekkel felemás igában" Amire te gondolsz az a már meglévő házasság, mikor az egyik fél hívő lesz. Ebben az esetben Pál nem javasolja az elválást kivéve, ha a hitetlen fél ezt akarja.
2010. jan. 13. 00:37
 29/32 anonim ***** válasza:

Nyugi, a jehovista megtéríti a tanulatlan embereket.

Van egy CD-jük, az a neve, hogy Watchtower Library, ahol leírják, hogy hogyan kell szépen mézes-mázasan behálózni az embereket, milyen válaszokat mikor adj, hogy hasson, stb.

Csak az kedjen velük, aki felnőtt a feladathoz!

Az előző oldalon van egy kis segítség hozzájuk.

2010. jan. 13. 12:30
 30/32 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező!

Ne foglalkozz az előttem szóló sok okos emberrel...a legtöbbjük fafejű.........!Az emberek általánosságban utálják Jehova Tanúit(okkal,ok nélkül ebbe ne mennyünk bele).Én neked azt tanácsolom ne táplálj erősebb vonzalmat a fiú iránt mert nem sok esély van rá hogy megkapd.Persze próbálkozni lehet,de készülj fel a viszautasításra előtte

2010. jan. 14. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!