Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt hogy értsem, mi a Lélek...

Ezt hogy értsem, mi a Lélek és mi a tűz? Van olyan, hogy tűzkeresztség?

Figyelt kérdés
Felele János mindeneknek, mondván: Én ugyan keresztellek titeket vízzel; de eljő, aki nálamnál erősebb, akinek nem vagyok méltó, hogy sarujának kötőjét megoldjam: az majd keresztel titeket Szent Lélekkel és tűzzel:
2014. júl. 17. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:

A Lélek az Isten ami bennünk is megvan.De mértékkel van adva.Annak aki hisz minden lehetséges ami Isten Lelkéből való.

A tűz (lángnyelv)az a pajzs ami átöleli a testet,és védelmet nyújt.A Szentlélek beköltözik és benne marad.Így lesz a tűzkeresztség.

Mindenki aki kéri a Szentlelket megkaphatja.Mert Isten gyermekei vagyunk.

2014. júl. 17. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdezö, a tüz itt ebben az esetben a pusztulást jelenti.
2014. júl. 17. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:

2/Jézus nem pusztít el senkit."Keresztel Szentlélekkel és tűzzel".

„Én vagyok Ábrahám, Izsák és Jákob Istene. Ez az én nevem minden időkre, s így kell neveznetek nemzedékről nemzedékre.“ /Kiv 3,13-20/.

2014. júl. 17. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
2/Kedves Jehovista .Amíg a Szentlélek ajándéka nem adatott meg addig nem fogod megérteni az Isten titkait.Kérd atyád segítségét hogy taníthass és csak így jelentsd ki Atyád szándékát.
2014. júl. 17. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

Kedves 2-es

Jézus Krisztus a Zsoltárok 110 jövendölése alapján Atyjától királyi hatalmat kapott.

Ugye ismered ezt a jövendölést.Bizony ez a jövendölés azt is írja, hogy a gonoszokat széjjel fogja zúzni.

Hisz maga megmondta, hogy Ö fogja széjjel választani a "juhokat is a kecskéktöl".. Ez azt jelenti, hogy mindnyájunkat itélni fog. Irgalmas az alázatosakhoz, a szerényekhez, de a "kecskéket" a pusztulásba küldi.

Sokszor figyelmeztetta a farizeusokat is. Megmondta nekik, hogy bizony a pusztulásba mennek, ha nem változnak meg.

Hatalmát megmuatta akkor is, amikor a kapzsi üzletembereket korbáccsal kergette ki a templomból....

Jézus Krisztus Atyja Jehova Isten képe, ugyanolyan tulajdonságai vannak mint Atyjának. Türelmes, irgalmas, de igazságos is.

A Biblia leírja, hogy ez az idöszak, míg Jehova megengedte a "gonosz" uralmát, véget fog érni.

Például a Jelenések 11:18 leírja, hogy Istennek meg van a megszabott ideje, amikor jutalmat fog osztani és itéletet hozni az emberiség felett.

Azt is írja ez a jövendölés, hogy el fogja pusztítani azokat akik a Földet pusztítják. :) Ez jó hír :)

2014. júl. 17. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
....pardon, tévesztettem a számot kedves 2, 3-as
2014. júl. 17. 17:39
 7/7 Szeressük egymást ***** válasza:
Katy gőzöd sincs mit jelent a tűzzel keresztelés, de tudatlan nő létedre tanítassz.
2014. júl. 18. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!