Ezt hogy értsem, mi a Lélek és mi a tűz? Van olyan, hogy tűzkeresztség?
A Lélek az Isten ami bennünk is megvan.De mértékkel van adva.Annak aki hisz minden lehetséges ami Isten Lelkéből való.
A tűz (lángnyelv)az a pajzs ami átöleli a testet,és védelmet nyújt.A Szentlélek beköltözik és benne marad.Így lesz a tűzkeresztség.
Mindenki aki kéri a Szentlelket megkaphatja.Mert Isten gyermekei vagyunk.
2/Jézus nem pusztít el senkit."Keresztel Szentlélekkel és tűzzel".
„Én vagyok Ábrahám, Izsák és Jákob Istene. Ez az én nevem minden időkre, s így kell neveznetek nemzedékről nemzedékre.“ /Kiv 3,13-20/.
Kedves 2-es
Jézus Krisztus a Zsoltárok 110 jövendölése alapján Atyjától királyi hatalmat kapott.
Ugye ismered ezt a jövendölést.Bizony ez a jövendölés azt is írja, hogy a gonoszokat széjjel fogja zúzni.
Hisz maga megmondta, hogy Ö fogja széjjel választani a "juhokat is a kecskéktöl".. Ez azt jelenti, hogy mindnyájunkat itélni fog. Irgalmas az alázatosakhoz, a szerényekhez, de a "kecskéket" a pusztulásba küldi.
Sokszor figyelmeztetta a farizeusokat is. Megmondta nekik, hogy bizony a pusztulásba mennek, ha nem változnak meg.
Hatalmát megmuatta akkor is, amikor a kapzsi üzletembereket korbáccsal kergette ki a templomból....
Jézus Krisztus Atyja Jehova Isten képe, ugyanolyan tulajdonságai vannak mint Atyjának. Türelmes, irgalmas, de igazságos is.
A Biblia leírja, hogy ez az idöszak, míg Jehova megengedte a "gonosz" uralmát, véget fog érni.
Például a Jelenések 11:18 leírja, hogy Istennek meg van a megszabott ideje, amikor jutalmat fog osztani és itéletet hozni az emberiség felett.
Azt is írja ez a jövendölés, hogy el fogja pusztítani azokat akik a Földet pusztítják. :) Ez jó hír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!