Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elolvastam az Odüsszeiát, de...

Elolvastam az Odüsszeiát, de egyszerűen nem értettem meg. Egyszerűen elvesztem a sok hülye jelző meg leírás miatt. Mi lehet a megfejtése a kérdéseknek, hogy értsem őket?

Figyelt kérdés

Milyen élhetőségek közül választhat Odüsszeusz?

Milyennek látja Odüsszeusz Nauszikát?

Ruha, álruha és hordozott minőség ellentétének motívuma többször is megjelenik a könyvben. Keress példákat! (Ezt hogy a túróba lehet érteni??)

Mi a titka az Odüsszeusz készítette ágynak?

Ezekre választ, vagy valamit, amit tudtok ezzel kapcsolatban, megírnátok nekem?

2013. nov. 9. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha valóban elolvastad, akkor hogyan lehet, hogy még az ágy titkára sem emlékszel?

Egyébként: a házat úgy építették meg, hogy egy hatalmas fa a hálószoba közepére essen, abból faragták ki a "nászágyat", tehát azt megmozdítani nem lehet!

2013. nov. 9. 11:55
 2/2 anonim válasza:
Az Odüsszeia egy nagy f###ág,hagyd a büdös jó francba,és inkább keress rövidített változatot.
2013. nov. 24. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!