Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztényeknek miért kell...

A keresztényeknek miért kell mindenhol ott lenniük?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy a kérdéssel nem akarok senkit provokálni, csupán érdeklődöm.

Szóval: Ugyebár a napokban több olyan kérdés is jött, ami vagy a buddhizmussal, vagy valamelyik más vallással foglalkozik. Meglepődve láttam, hogy kivétel nélkül mindegyikbe irkáltak keresztények, hogy "hagyd azt a hamis vallást, gyere Jézushoz", "ez a sátán vallása, térj meg", "ne hagyd magad becsapni, közeledj Istenhez", és ehhez hasonlóak..

Ha szabad kérdeznem, mire jó ez nektek? Senki sem fog attól megtérni, hogy egy ilyen témába beírjátok az ezerszer hallott szöveget..Ez valami mánia, vagy micsoda? Magyarázza meg nekem ezt valaki.

Köszönöm

2014. júl. 9. 19:13
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%
Értem de ő az emberi cselekedetet itélte el . Ő sajnálta az embert ,hogy ilyet tesznek ő ettől függetlenül nem gurult dühbe csak elítélte a gonoszt ,hogy rablók vásárt csináltak az ő Atyájának házában. Amúgy cselekdet az az amikor nem iszok alkoholt, nem drogozok. És azthiszik a cselekedetük által szerzik meg Isten jóindulatát pedig Pál világosan leírta nem azt kapjuk amit érdemlünk. Sokan azt hiszik naponta tanulmányozni kell a bibliát és szentül kell élnem és azt hiszik Isten jó indulatát akarják elérni. De ez nem megy hosszú távon . Olyan ez mint egy taposó malom. Ti megálltok de a taposómalom nem áll meg. Isten jó indulatát úgy lehet elérni ,hogy megértsük a megigazulást HIT ÁLTAL! Isten már biztosította az üdvösséget ,békességet egésséget,és ezt hittel tudjuk átvenni . RÓmai levél 5:1-2 ennyi. ez a lényeg. DE a cselekedettel csak teljesítmény centrikus emberek leszünk . Nem azt mondom ,hogy a bűn jó.! De nem ezek alapján fog megáldani téged Isten ,hogy te betartod-e a szentéletet vagy nem. Mert senki se képes teljesen szentül élni és azt fentartani.!A bűnnel a gonosznak engedsz utat,de ettől nem pártol el tőled az Úr.
2014. júl. 12. 14:57
 42/53 anonim ***** válasza:
0%
Jah és nem mondanám ,hogy Jézus tört zúzott .Ő csak felborogatta az asztalokat.
2014. júl. 12. 14:58
 43/53 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lennénk ott mindenhol,akkor a világ sötétségben tapogatózna,mert mi vagyunk a világ világossága.
2014. júl. 12. 20:08
 44/53 anonim ***** válasza:

"Jah és nem mondanám ,hogy Jézus tört zúzott .Ő csak felborogatta az asztalokat."

Igen,ez így egészen más:-) És persze aki ilyet csinál,abban nincs is semmi harag,ok:-)

2014. júl. 12. 20:35
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
Jézus a világ világossága. Te cask az Ő szeretetét és kegyelmét élvezed ne menj át világ megváltóba. Mert én Jézusban megtaláltam magam ,de tudod mit ?? Jézus nélkül semmi és senki vagyok! És ugyanígy te is
2014. júl. 12. 20:36
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem lennénk ott mindenhol,akkor a világ sötétségben tapogatózna,mert mi vagyunk a világ világossága."

Uhh,ez azért így erős volt....

2014. júl. 12. 20:36
 47/53 anonim ***** válasza:
0%
Te nem azt a Jézust ismered amelyiket én.! Ő benne nem volts sose harag Ő az emberi cselekedeteket ítélte el Ő tökéletes volt és ezt sokan nem tudják elfogadni. Te becsméreled Jézus szeretetét miközbe nem vagy tisztába vele mit tett Ő érted.! Ha Jézus nem lenne te neked körülbelül lehetőséged se lenne nem a pokolba menni. Te Ő általa tudsz csak a mennybe lépni . Nélküle te is semmi vagy és én is,de ha te nem így vagy vele akkor nem egy Evangéliumot és Jézust ismerünk!
2014. júl. 12. 20:39
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

"Jézus a világ világossága. Te cask az Ő szeretetét és kegyelmét élvezed ne menj át világ megváltóba. Mert én Jézusban megtaláltam magam ,de tudod mit ?? Jézus nélkül semmi és senki vagyok! És ugyanígy te is"

Egy világ van,amit meg kell váltanom,ez pedig a sajátom.Ehhez valóban szükséges Krisztus tanítása,és annak beültetése a gyakorlatba.Ezt jelenti Jézus,mint megváltó.

2014. júl. 12. 20:50
 49/53 anonim ***** válasza:
0%

"Egy világ van,amit meg kell váltanom,ez pedig a sajátom.Ehhez valóban szükséges Krisztus tanítása,és annak beültetése a gyakorlatba.Ezt jelenti Jézus,mint megváltó."

A hit az amivel belépést nyerhetsz az örökké valóságba. ÁMEN! És te barátom jól beszélsz

2014. júl. 12. 20:56
 50/53 anonim ***** válasza:

"Te nem azt a Jézust ismered amelyiket én.! Ő benne nem volts sose harag Ő az emberi cselekedeteket ítélte el Ő tökéletes volt és ezt sokan nem tudják elfogadni."

Akkor is volt benne harag:-) Gondolj bele abba,amit írtál:-)

Nem Jézus szeretetének becsmérlése volt a célom,de írtam is olyan mondatokat,amiből ez kiderül.

2014. júl. 12. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!