A keresztényeknek miért kell mindenhol ott lenniük?
Előre leszögezem, hogy a kérdéssel nem akarok senkit provokálni, csupán érdeklődöm.
Szóval: Ugyebár a napokban több olyan kérdés is jött, ami vagy a buddhizmussal, vagy valamelyik más vallással foglalkozik. Meglepődve láttam, hogy kivétel nélkül mindegyikbe irkáltak keresztények, hogy "hagyd azt a hamis vallást, gyere Jézushoz", "ez a sátán vallása, térj meg", "ne hagyd magad becsapni, közeledj Istenhez", és ehhez hasonlóak..
Ha szabad kérdeznem, mire jó ez nektek? Senki sem fog attól megtérni, hogy egy ilyen témába beírjátok az ezerszer hallott szöveget..Ez valami mánia, vagy micsoda? Magyarázza meg nekem ezt valaki.
Köszönöm
Hülyék mindenhol vannak.
A normális keresztények hidd el, hogy nem itt szórakoznak és terjesztik az igét.
Legalábbis, akiket én eddig megismertem, nem ilyenek.
Szerintük olyan könyvük van,ami mindenre tudja a választ,ezért kompetensek a világ összes kérdésében,nyakonöntve egy olyan kényszerrel,hogy ezt mindenki tudtára is hozzák.
Alapvetően a jószándék vezeti őket,csak némelyik egy kicsit elragadtatja magát.
Igen ,igen ,hülyék mindenhol vannak.
Éppen ezért fontos ,hogy a sok sok hülyének a figyelmét felhívjuk az igazságra.
Kedves kérdező,ha a piacon minden féle gombát árulnának de nem volna hozzá hitelesítő papír,megvennéd ,meg ennéd?
Honnan tudnád melyik a jó gomba ,ha nem ismered a gombahatározó?
Honnantudod melyik a helyes út(Krisztus)ha nem ismered a térképet(Biblia)?
Na ezért kell mindenhol ott lennünk.
Ha tetszik hanem .
3, na az ilyentől vagyok rosszul. Honnan veszed/veszitek,hogy aki pl a buddhizmus,vagy bármely egyéb vallás felé fordul,nem ismeri a bibliát? Simán ismerheti,csak éppen ő nem abban hisz.
Én is figyeltem kérdező,hogy mindegyik ilyen kérdésnél jöttek a hamis vallás..válaszok.:D Hihetetlen..
Jobb hagyni inkább az ilyen válaszolókat (amilyen a 3-as is).
Gondoljanak amit csak akarnak, de ezzel a térítgetős, enyhén nagyképű stílussal, még ha valóban létezne is mennyország, paradicsom vagy akármi, ők garantáltan nem fognak bekerülni... :)
3. válaszolónak igaza van és a Istennek amúgy mindegy hogy buddhista vagy vagy jezsuita ami igen is rossz dolog mert azt mondják karóra húzták az Urat fhúúú.-.-'
A lényeg ,hogy hidd ,hogy Jézus az Urad és ,hogy elvitt minden bűnt és felátmadott a halálból ennyi az egész.
De mi van, hogyha én nem hiszek a bűnben? Ezért nevetséges a kereszténység..Szerintetek Isten mindenkit különbözőre teremtett, ebből kifolyólag mindenkinek mások az igényei is. Ha valakinek mások a spirituális igényei, ezért inkább a buddhizmus felé fordul, akkor már egyből bűnös, rossz ember?
Különben meg szeretek keresztényekkel értekezni, meghallgatom, ha valami mondanivalójuk van. De ha épp nem érdekel, vagy nem az a téma, ő pedig mégis erőlteti ezt a Jézusos dolgot, akkor azzal pont az ellenkezőjét fogja elérni, mint amit akart..Csak aztán ilyenkor jönnek azzal, hogy őket azért utálják, mert Jézus is megmondta nekik, hogy a nevében szenvedni fognak. Hát nagyon nem. Azért utálnak, mert akaratosak vagytok, és nem tudjátok, mit jelentenek a normális határok. Alapjába véve senkinek nem lenne semmi baja a kereszténységgel.
"Honnantudod melyik a helyes út(Krisztus)ha nem ismered a térképet(Biblia)?"
Honnan tudod,hogy kinek mi a helyes út,ha nem ismered eléggé a többi térképet? Mert nem szoktátok ismerni,csak hallomásból,amit a gyülekezeteken belül mondanak nektek.Csak azokról a térképekről érdekes módon lehagynak dolgokat.Ha valóban ismernétek,nem állítanátok olyat,hogy tudjátok,hogy a másiknak biztosan ugyanaz a jó út,mint nektek.
Ha kimégy a budapesti vasútállomásra,és miskolcra szeretnél utazni,nem mindegy melyik vonatra szállsz fel.
mert hiába mondod,de hát én a vonaton ülök,és a vonat a sinen van,és a mozdony húzza ....
De az a gond ,hohy nem jó írányba,mert nem nézted meg a menetrendet ,csak felszáltál egy vonatra.
N a ha ilyenen múlik ,hogy a menyországba ,vagy a pokolba kötök ki,akkor nagyon nem mindegy ,hogy milyen térképet,használsz,vagy melyik vonatra szállsz fel.
Ja a *3*vagyok,és nem téríteni akarok csak a sok agymosott nyomorultat a helyes írányba terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!