A keresztényeknek miért kell mindenhol ott lenniük?
Előre leszögezem, hogy a kérdéssel nem akarok senkit provokálni, csupán érdeklődöm.
Szóval: Ugyebár a napokban több olyan kérdés is jött, ami vagy a buddhizmussal, vagy valamelyik más vallással foglalkozik. Meglepődve láttam, hogy kivétel nélkül mindegyikbe irkáltak keresztények, hogy "hagyd azt a hamis vallást, gyere Jézushoz", "ez a sátán vallása, térj meg", "ne hagyd magad becsapni, közeledj Istenhez", és ehhez hasonlóak..
Ha szabad kérdeznem, mire jó ez nektek? Senki sem fog attól megtérni, hogy egy ilyen témába beírjátok az ezerszer hallott szöveget..Ez valami mánia, vagy micsoda? Magyarázza meg nekem ezt valaki.
Köszönöm
És ha én nem Budapestről megyek Miskolcra akkor mi van? Menetrend(vallási,hitbéli külsőség) más és mégis ott köt ki az ember. :)
De legyen igazad, mindenki körülötted agymosott csak te vagy helikopter.
„Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam”
. Jn 14,6
Szerinted Jézus hazudott?
28,18 És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.
28,19 Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,
28,20 Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, a mit én parancsoltam néktek: és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen!
Ján.
Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról. Mindaz, a ki az igazságból való, hallgat az én szómra.
3. vagyok.
Nem azt mondtam hogy minden ki agy mosott,henem ,hogy sokan.
És ezt a Biblia is alátámasztja!!:
Ezt mondta a balgatag az ő szívében: Nincs Isten. Megromlottak és útálatos hamisságot cselekedtek, nincs aki jót cselekedjék.
Isten letekint a mennyből az emberek fiaira, hogy meglássa, ha van-é értelmes, Istent kereső?
Mindnyájan elhajlottak, és valamennyien megromlottak, nincsen aki jót cselekedjék, nincsen csak egy is.
Avagy nincs értelem a hamisságnak cselekvőiben, akik az én népemet megeszik, mintha kenyeret ennének, akik az Istent segítségül nem hívják?
Ott félnek nagy félelemmel, ahol nincsen félelem; mert az Isten elszéleszti azoknak tetemeit, akik tábort járnak ellened; megszégyeníted azokat, mert az Isten megveti őket.
Oh, vajha eljönne Sionból Izráelnek a szabadítás! Mikor az Úr visszahozza az ő népének foglyait, örül majd Jákób és vigad Izráel!
stb...
"Igen ,igen ,hülyék mindenhol vannak.
Éppen ezért fontos ,hogy a sok sok hülyének a figyelmét felhívjuk az igazságra."
"Ja a *3*vagyok,és nem téríteni akarok csak a sok agymosott nyomorultat a helyes írányba terelni."
Vajon Jézus tanította neked ezt a kedvességet?
Nem tudok olyan esetről, mikor Jézus lehülyézte, lenézte azokat, akik nem az Ő tanítványai voltak.
Ezek után szerintem ne ilyen ember akarjon másokat "jó útra" téríteni, mert az írásodból messze lerí, hogy semmivel sem vagy jobb, mint ezen a fórumon akárki más, hiába olvasol Bibliát.
„Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam”
. Jn 14,6
Szerinted Jézus hazudott?"
Ha egy buddhistában szeretet él,ki él benne? ha egy Beduin őslakosban szeretet él,ki él benne? ha egy vallás nélküli emberben szeretet él,ki él benne? Nem arról van szó,hogy Jézus hazudott,persze,hogy nem hazudott,hanem ezt kellene megérteni mélységében.Nem kizárólagosan akkor fog csak valaki az atyához menni,ha megtér hithű kereszténynek,ezt csak így tanítják nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!