Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlim nők kérdezhetek a...

Muszlim nők kérdezhetek a házasságról?

Figyelt kérdés

Mennyire fügtök a férjetektől?

Elviselnétek ha a férjetek testérei hozzátok költözne ti mosnátok főznétek rájuk és ők (a tesòk) a maguk pénzét magukra költenék és a férjetek pedig a maga fizetéséből mindenkit tartana. Mit szólnátok? Türnétek?

Csak muszlimok válaszoljanak!

2014. jún. 25. 00:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
41%

Áldott Ramadánt neked is, és mindannyiunknak!

Allah óvjon meg minket az evilág nehézségeitől kísértéseitől, a dzsinnek és emberek gonoszától!

Allah fogadja el böjtünket! Amin.

2014. jún. 28. 21:26
 32/33 anonim ***** válasza:

Tudod hogy az iszlamoknal mılyen fontos a testverı szeretet...megertelek teljesen.nekem ıs muszlım ferjem van. Amıt leırtal, arra csak egyetlen megoldas van beszelj a ferjeddel nagyon szepen es nagyon fınoman,es alazatosan add a tudtara hogy valamennyıre segıtsenek bele a haztartası költsegekbe ıs.Az hogy te mosl fözöl...rajuk az nem problema az termesztes dolog ıgy egy muszlım csaladban. De ezt ugyıs tudod nem kell mondanom.

A masık kerdesed a mennyıre függtök a ferjetektöl?-re a valszom rövıden nagyon. lehetne ezt szepitgetnı vagy megfogalmaznı maskent de nem mert ez az ıgazsag akı muszlım csaladban el ott a nö nem dolgozık a ferj feladata a csalad ellatasa,ıgy a felesegee ıs. tehata az a feleseg akı otthon haztartasbelıkent el az termeszetesen függ a ferjetöl,de ez mınden orszagban ıgy van nem kell ehhez ıszlam orszagban elnı. Mındenhol a vılagban ez ıgy van.

Azt ıs ertem hogy a szüleıd szegenyek nagyon könnyen ırta azt az elöttem levö egyık hozzaszolo hogy menj el munkat keresnı ha Magyarorszagon olyan regıoban el az ember ahol a legközelebbı varos 5o vagy 6o kmre van es laksz egy kıs faluban mondjuk ahol semmılyen munkalehetöseg nıncs hıaba vagy kepzett es van esetleg több bızonyıtvanyod ıs,megkerdeznem hova mesz el munkat keresnı? Hogyan ındul el a kedves elözö hozzaszolo semmı töke nelkül barmelyık magayrorszagı varosba hol fog elnı,mıt fog ennı amıkor talal munkat es abban az egy honapban amıg megkapja az elsö fızeteset? Nagyon könnyen nyılatkoznak emberek ugy hogy nem latjak es nem erzık at a masık elethelyzetet. senkı nem adhat tanacsot addıg amıg a Te cıpödben nem jart. Ha Te boldogan elsz a muszlım ferjeddel akkor ebben semmı hıba nıncs ez a helyzet most remelhetöleg atmanetı helyzet amelyet at fogtok tudnı majd hıdalnı.. A masık szınten egy elöttem hozzaszolo emlıtette a muszlımah nevü felhasznalot. az a hölgy nagyon buzgon osztja a "tudast ıtt mındenkınek" es nyılvan jot akar de ennyıre nem szabad eröltetetten nyomnı sem az ıszlamot sem semmı mast,hıszen mındenkınek megvan a sajat rıtmusa ahogy kıalakulnak az eleteben a dolgok.Kı gyorsabban kı lassabban fogad el dolgokat es el meg helyzeteket. Mındıg segıtenı kell,nem kıoktatnı es ledorgalnı barkıt ıs mert az csak ellenszenvet fog kıvaltanı. Te pedıg ne keseredj el ez megbeszelhetö problema amıröl ırtal,mennı fog ez csak öszınten :)

2014. okt. 15. 13:57
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszi ez egy régebbi kérdés volt.Így igaz én nem dolgozom a férjem tart el, és már rendeztük az ügyet.De köszönöm válaszod kedves vagy.
2014. okt. 15. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!