Ti mit gondoltok a roma (cigány) - magyar házasságról?
Előre mondom, hogy amit írok, magyarként teszem.
Elgondolkoztam azon, hogy mivel a magyarok között is van aljas fajta, mint minden népcsoportban, ugyanúgy a romák közt is igenis vannak jól szituált, dolgos emberek (még ha ők vannak kevesebben is).
Miért nézik le azt a magyart, aki esetleg egy romával jár és esetleg házasságot is kötnek?
Van ismerősöm, aki ezt tette, és azóta olyan "feketebárány" lett a pár.
Miért más egy roma-magyar házasság, mint egy amerikai-magyar, mexikói-magyar, néger-magyar, stb.?
Én is ismerek néhány normális romát , de valahogy nem....soha nem tudnék összeházasodni velük ,de afrikaival sem ,ázsiaival már igen.
A romákban van valami félelmetes , taszító.
Most már ez alapján megértem, hogy mi a probléma.
A "szélsőségesnek, rasszistának" mondott válaszok felnyitották a szemem.
Oké, nem fogok a barátomnak ugrani emiatt.
DE nem tartanám jónak, ha elterjedne az effajta vegyes házasság. Ugyanis az is a romák számát gyarapítaná, aki roma módjára él. Könnyebben lecsúsznak a nem romák, mint hogy a roma emelkedne fel.
A link, amire utaltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Ha jobban belegondolunk akkor valóban vannak a magyaroknál is aljasak,de egy ici-picit ha tovább gondoljuk akkor azért mert a ..... cigányok 90% bűnöző! Ők lopnak a magyarok meg nem tudnak mit tenni (már akik) és ebből adódóan itt vannak az előítéletek és x ember magyar x ember cigány akkor a x magyarról az ugrik be, hogy vannak olyan kapcsolataik. És a szülők jogosan féltik a gyereküket drogtól, emberkereskedelemtől, vagy lopásoktól vagy h belerángassák mindenféle ügyekbe ráadásul már 14 évtől büntethető vagy,(priusszal meg necces sulit találni) és az ember magát is félti pl. összevesznek és valami véletlen csoda folytán másnap eltűnik a kocsija... és ezért az ego-ját is nagymértékben félti!
(Magyar vook :) )
A linkelt kérdéshez én írtam a 101. választ.
Miután végigolvastam az összes korábbit.
Most olyan "két világ közt" érzem magam.
Nem tudom másképpen mondani.
Tanárként számomra gyerek az gyerek, mindentől függetlenül, de amikor már az is visszaél a magának vélt jogaival, stb. akkor...elgondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!