Ti mit gondoltok a roma (cigány) - magyar házasságról?
Előre mondom, hogy amit írok, magyarként teszem.
Elgondolkoztam azon, hogy mivel a magyarok között is van aljas fajta, mint minden népcsoportban, ugyanúgy a romák közt is igenis vannak jól szituált, dolgos emberek (még ha ők vannak kevesebben is).
Miért nézik le azt a magyart, aki esetleg egy romával jár és esetleg házasságot is kötnek?
Van ismerősöm, aki ezt tette, és azóta olyan "feketebárány" lett a pár.
Miért más egy roma-magyar házasság, mint egy amerikai-magyar, mexikói-magyar, néger-magyar, stb.?
Én egy magyar szőke hajú kék szemű fiú nővére vagyok. Az öcsém elkezdett járni 2 éve egy cigány lánnyal. Sok volt a perpatvar köztük, se vele se nélküle kapcsolatban voltak. Mi otthon onnan tudtuk, hogy összekaptak, hogy öcsém olyankor mindig nagyon agressziv volt, nem tudott normálisan válaszoni egy kérdésre sem, s olyan is volt mikor kocsiba ült, és ment bele a vakvilágba. A cigányok tüzes heves vérmésréskeltű emberek, ami a szívén az a száján. Ez a csaj se tesz lakatot a szájára. Emellett nem bírom elviselni, ahogy a cigányok káromkodnak, heveskednek, egyből ölre mennek. Meg a beszédük is persze, hagy kivánnivalót maga után.
Öcsém se tudta ezt könnyen kezelni, mikor kijött a cigánytermészet a lányból.
Most amiatt vagyok kétségbe esve és nagyon elszomorodva, hogy eljegyzete most karácsonykor ezt a lányt. Anyám nem szereti öcsém barátnőjét. Én sem szeretem. És nem bírom megérteni miért kell beházasodni egy magyarnak egy cigány családba. MIÉRT ?????? MIÉRT?????Hogy tud elvonatkoztatni attól, hogy cigány. ?????
Persze a lányt meg tudom érteni, mert hogyne vonzódna egy magyar szőke hajú kék szemű fiúkoz. Persze hogy kell neki. Egyszerűen nem tudom hogy kezeljem helyesen ezt a dolgot.
Az 1. hozzászólónak: "Én is ismerek néhány normális romát , de valahogy nem....soha nem tudnék összeházasodni velük ,de afrikaival sem ,ázsiaival már igen. "
Én meg afrikaival inkább, mint ázsiaval. Olyan erős bennük a nemzeti érzés, hogy még az ázsiaiak sem házasodnak egymás között, ha jól tudom. Lenézik a fehér embert: szőrös, nagyorrú majomnak tartják.
A cigányok meg mindenki mást gádzsónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!