Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a roma...

Ti mit gondoltok a roma (cigány) - magyar házasságról?

Figyelt kérdés

Előre mondom, hogy amit írok, magyarként teszem.

Elgondolkoztam azon, hogy mivel a magyarok között is van aljas fajta, mint minden népcsoportban, ugyanúgy a romák közt is igenis vannak jól szituált, dolgos emberek (még ha ők vannak kevesebben is).

Miért nézik le azt a magyart, aki esetleg egy romával jár és esetleg házasságot is kötnek?

Van ismerősöm, aki ezt tette, és azóta olyan "feketebárány" lett a pár.

Miért más egy roma-magyar házasság, mint egy amerikai-magyar, mexikói-magyar, néger-magyar, stb.?

2013. jún. 9. 18:42
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Ne haragudjatok! Nagyon rossz ezeket a hozzászólásokat olvasni! Én elő példa vagyok. Roma párom van 12 éves korom óta. Évekig harcoltam a barátaimmal miatta, a közösség lenéző szempárjaival ahol élünk, az ocsmány pletykákkal, szúleimmel.. yMind hiába, együtt vagyunk, szeretjük egymást. Együtt élünk. Járt iskolába, van szakmája, dolgozik.. jó persze sok féle cigány van, de ő nem beszél csúnyán. Szüleim, családtagjaim egyenesen imádják. Németországban élünk már, és azt imádom az országban, hogy senki nem rasszista, nem mutogat ujjal és nem vesz a szájára. Ja, és úgy tervezem, hogy feleségül megyek hozzá, családot alapítunk. Ugyanolyan ember mint én, hatalmas szívvel! Barnább a bőre és már is általánosítják! Persze, van a cigányoknál is, magyaroknál is az a réteg aki a legalja.. De az ő családja is olyan mint az enyém, szeretnek engem is, ahogy a magyar nevelőapját, ahogy a magyar sógoromat is! Fáj, hogy mindenkit egyaránt lenéztek!!! Mellesleg én sem "cigányosodtam el", mivel nincs is olyan aalpár viselkedési forma amit átvehettem volna! Biztos meglepő számotokra, de az én párom sem különb a tieteknél, még ha barnább is a bőre!
2013. szept. 15. 19:11
 12/18 anonim válasza:

Én egy magyar szőke hajú kék szemű fiú nővére vagyok. Az öcsém elkezdett járni 2 éve egy cigány lánnyal. Sok volt a perpatvar köztük, se vele se nélküle kapcsolatban voltak. Mi otthon onnan tudtuk, hogy összekaptak, hogy öcsém olyankor mindig nagyon agressziv volt, nem tudott normálisan válaszoni egy kérdésre sem, s olyan is volt mikor kocsiba ült, és ment bele a vakvilágba. A cigányok tüzes heves vérmésréskeltű emberek, ami a szívén az a száján. Ez a csaj se tesz lakatot a szájára. Emellett nem bírom elviselni, ahogy a cigányok káromkodnak, heveskednek, egyből ölre mennek. Meg a beszédük is persze, hagy kivánnivalót maga után.

Öcsém se tudta ezt könnyen kezelni, mikor kijött a cigánytermészet a lányból.

Most amiatt vagyok kétségbe esve és nagyon elszomorodva, hogy eljegyzete most karácsonykor ezt a lányt. Anyám nem szereti öcsém barátnőjét. Én sem szeretem. És nem bírom megérteni miért kell beházasodni egy magyarnak egy cigány családba. MIÉRT ?????? MIÉRT?????Hogy tud elvonatkoztatni attól, hogy cigány. ?????

Persze a lányt meg tudom érteni, mert hogyne vonzódna egy magyar szőke hajú kék szemű fiúkoz. Persze hogy kell neki. Egyszerűen nem tudom hogy kezeljem helyesen ezt a dolgot.

2014. dec. 29. 14:22
 13/18 anonim válasza:
tiszta szégyen aki lenézi az ilyen összeállásokat.... ne haragudjatok negatív hozzászólók, nevetségesek vagytok, gázak vagytok!!!! magyar nő vagyok, cigány férjem van, két gyerekünk született, egy lány és egy fiú. a gyerekeim csodaszépek és nagyon okosak (és nem csak én látom így, sok magyar ember elcsodálkozik rajta!!!) a férjem egy tök helyes pasi, és nagyon szeretjük egymást, náluk szokások vannak, de mi úgy élünk mint egy magyar család. az ő családja elfogadott, az én családom elfogadta őt. MI EZEN NEKTEK A BONYOLULT??? MI A FÁJDALOM AZON HA EGY MAGYAR ÉS EGY CIGÁNY SZERETIK EGYMÁST??? gyülölködés van?? nem csoda, a ti hibátok is!!! ha már eleve ilyen megjegyzésetek van, mire számítotok? miért kell lenézni olyat amiben nem éltek, amit nem ismertek, amit nem tudtok???
2015. jan. 8. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Az 1. hozzászólónak: "Én is ismerek néhány normális romát , de valahogy nem....soha nem tudnék összeházasodni velük ,de afrikaival sem ,ázsiaival már igen. "

Én meg afrikaival inkább, mint ázsiaval. Olyan erős bennük a nemzeti érzés, hogy még az ázsiaiak sem házasodnak egymás között, ha jól tudom. Lenézik a fehér embert: szőrös, nagyorrú majomnak tartják.

A cigányok meg mindenki mást gádzsónak.

2016. nov. 24. 17:28
 15/18 anonim válasza:
Romàkkal való tàrskapcsolat megbánós. Több magyar lányt ismerek,akik lakatyos gyereket szültek,égőek, gázosak. Környezet számàra is. Kezelhetetlenek. Persze egy ideg próbáljàk bebizonyítani,hogy nem, késöbb belatjàk nagy hibàt követtek el. A cigány faszik eleinte adják a latin szeretőt,késöbb kisajátítòak, nem sminkelheted magad, van aki telibetosz 5 gyerekkel csak lekösse a szabadidődet. Néha nem mehetsz rokonhoz sem,ellenben ő szòrakozhat a havdrokkal... Ha kampec a kapcsolat, cigàny utàn kevés magyarnak lesz gusztusa hozzád. Cigó gyerekeket kutya se fogja felvàllalni. Ergo elrontod az életed. 41/F
2017. aug. 26. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Anyám félig cigány félig magyar.. rajtam nem látszik külsőre, nekem magyar identitásom van..
2022. ápr. 5. 17:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként meg így hozta a történelem.. hogy ilyen színes a Kárpát-medence etnikailag is.. szerintem a viselkedés, a gondolkodás ami számít.
2022. ápr. 5. 17:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért nem történt meg 600 év alatt? Ez is érdekes.
2023. jún. 19. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!