A cigányok miért szeretik fitogtatni az erejüket? Férfiak és nők is? Fiúk, lányok, kinek volt már velük erőpróbája?
Mert a kultúrájuk része. Gyerekkoruktól kezdve ezt látják, és csak akkor tudnak érvényesülni, ha agresszívek.
(Tisztelet a kivételnek.)
A nők aztán nem fitogtatnak semmit!
Volt erőpróbám, igen, nem egyszer. Nem fizikai szinten, csak a hozzáállásom miatt győztem :-)
(40/N)
Tisztelt Gyáva Oroszlán!
Nem pontoztam le -nem szoktam pontozni és a panaszoló bejegyzése után léptem be, de olyan lehetett, aki többet tud Öntől. Pl.:
2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.
2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.
2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő igarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.
2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!