A cigányok miért szeretik fitogtatni az erejüket? Férfiak és nők is? Fiúk, lányok, kinek volt már velük erőpróbája?
Mert állatok,habár most az állatokat sértettem meg inkább.Kissebségi érzés vagy mittudoménmi,de rohadt idegesítő,az összeset ki kéne takarítani az országból,vagy kiirtani.
Igen lehet durva,de mi lesz később?
(csak a cigányokkal szemben vagyok rasszista)
Mert cigányok. Azt tanulják-látják otthon!!!, hogy az erős megveri-megerőszakolja-csicskáztatja a gyengébbet, és ezt magukkal viszik az életbe is. Próbáld elkerülni őket amennyire tudod.Erőpróbailag nem erősebbek, csak gátlástalanabbak, még ha nálad nagyobb sem vagy elveszve.
L/19
Buták, azért.
Valamilyen állati szinten rekedtek meg, ahol az erősebb megöli a gyengébbet.
Normális ember nem bántja a nála gyengébbeket.
Bár mondjuk ez nem csak a cigányokra jellemző, általában a buta emberek bántják a gyengéket, kiszolgáltatottakat.
Az én exem nem volt cigány, középosztálybeli "fehér" ember volt, amint elvesztettem a munkámat, szinte kifordult önmagából.
Tudta, hogy ki vagyok neki szolgáltatva, ott bántott, ahol tudott.
Sajnos későn jöttem rá, hogy nem túl okos férfival kezdtem.
Azóta is tapló, ha találkozunk, pedig munkám is van, együtt se vagyunk már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!