A cigányok miért szeretik fitogtatni az erejüket? Férfiak és nők is? Fiúk, lányok, kinek volt már velük erőpróbája?
"Nem pontoztam le -nem szoktam pontozni és a panaszoló bejegyzése után léptem be, de olyan lehetett, aki többet tud Öntől."
Tehát aki azért pontoz le valakit, mert másképp látja a dolgokat, más a véleménye, tapasztalatak, többet tud, vagy legalábbis úgy véli, az nem erőfitogtatás. Értem.
Az erőpróbai sikernek számít, hogy egy (egyébként ápolt és normális neveltetésben részesült) cigány haveromat lenyomtam szkanderban? :D
Amúgy igen, egy bizonyos vastag rétegük eleve ilyen szellemiségben okítja a leszármazottjait, szeretik a könnyebb és állatiasabb utat választani. Ha már a tanulás vagy a munka túl kényelmetlen nekik, kénytelenek mással viaskodni a céljaikért. Sajnálatos.
Mert a nagy részük sajnos állat,és ösztönök vezérlik őket
Pl nézz meg 2 acsarkodó kutyát,ugyan ez megy náluk is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!