A cigányok miért szeretik fitogtatni az erejüket? Férfiak és nők is? Fiúk, lányok, kinek volt már velük erőpróbája?
Figyelt kérdés
Facebook is tele van a feszítő gyúrós képeikkel.2013. jan. 7. 09:31
41/68 A kérdező kommentje:
Kedves 37-es és 39-es 19 éves lány? És milyen konfliktusod volt azzal a cigánylánnyal? Verekedtetek? Ha igen, miért történt és ki nyerte?
2014. febr. 2. 22:08
42/68 anonim válasza:
Pestre költöztem, és egy albérletbe kerültem egy ilyen szennyel, elég hosszú sztori
43/68 A kérdező kommentje:
Oks utolsó, sejtem, hogy összeférhetetlen volt és esetleg meg is lopott. Nem is kell elmesélni ezt. Maga a konfliktus vége verekedés volt? Nem irigyellek, cigánnyal nem jo verekedni... komoly bunyo lehetett... Nyertél vagy ő nyert végül?
2014. febr. 2. 23:22
44/68 anonim válasza:
Nem, a konfliktus vége az volt, hogy elköltöztünk, a főbérlő kirakott minket, mert a szomszédok panaszkodtak.
Szerintem bárkivel rossz verekedni, nemcsak cigánnyal.
45/68 A kérdező kommentje:
Nem tudom én már sajnos verekedtem cigánnyal és sokkal durvább volt mint egy magyar lánnyal. Ki is kaptam...és a suliban is általában ők nyernek sajnos. Csak nem tudom miért..
2014. febr. 2. 23:47
46/68 anonim válasza:
Én még nem verekedtem magyarral, úgyhogy nem látom a különbséget annyira... Szerintem a nevelésen múlik, meg a környezeten.
47/68 A kérdező kommentje:
De cigány lánnyal sem verekedtél még, nemde kedves utolsó?
2014. febr. 3. 00:47
48/68 anonim válasza:
lánnyal nem, csak azzal a nővel
49/68 A kérdező kommentje:
Na és azzal a nővel hogy volt végülis? Ki nyert?
2014. febr. 3. 01:16
50/68 anonim válasza:
ha azt nézzük, hogy a főbérlő mindkettőnket kirakott, akkor senki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!