Muszlim nők kérdezhetek a házasságról?
Mennyire fügtök a férjetektől?
Elviselnétek ha a férjetek testérei hozzátok költözne ti mosnátok főznétek rájuk és ők (a tesòk) a maguk pénzét magukra költenék és a férjetek pedig a maga fizetéséből mindenkit tartana. Mit szólnátok? Türnétek?
Csak muszlimok válaszoljanak!
Kedves kerdezo
En nem vagyok no :)
es nem ismerem a teljes tortenetet. Azonban te is tudod h Allah a szandekot dijazza ha szivesen segitesz nekik akkor az Isten bizonyara valahogyan megjutalmaz erte.De ha kihasznalva erzed magadat akkor ne folytsd el az erzeseidet az duhosse tesz es elobb utobb olyat teszel vagy mondasz amit kesobb megbansz. Szerencsere Allah kegyes az emberekhez es segiteni fog ,tovabba vannak noi praktikak amikkel manipulalhatod a ferfiakat :)
Ahogy edesanyam mindig mondja "egy no munkaja csak akkor latszik ha nincs megcsinalva"
Strajkolj egy kicsit ne takarits par napig egy hetig , nezz becsmerloen es szigoruan a lakotarsaidra tegy nekik kedves de ironikus megjegyzeseket es meglatod hamar eszreveszik magukat.
Az Isten arra tanit h a rosszat joval haritsuk el.
Ezert turelmesen es higgadtan beszeld meg a ferjeddel.
Fohaszkodj sokat az Istenhez es meglatod rendbe jon minden.
Ne vedd a szivedre ,ahogy a legtobb ferfitarsamat ismerem eszre se veszik h kiszolgalod oket es hogy milyen jo dolguk van. :)
Egy helyreigazítás:
Nem zaklattam a Törökországban élő magyar muszlimát és nem vádoltam meg azzal sem hogy kettesben volt a sógorával, noha a hölgy a beírásával ezt éreztette itt az olvasókkal.
Ezt írtam neki:
"egyébként a férjed testvére neked nem a mahram-od és nem láthat téged, nem lehet veled kettesben és nem is érintkezhet veled.
ezt sajnos Mo-n nem tanítják meg a muszlimoknak.
persze nem tudom hogy a sógorod külön lakrészben volt-e vagy sem, és nem is tartozik rám, csak gondoltam leírom hogy a sógor nem-mahram nekünk nőknek."
Tehát nem igaz hogy megvádoltam őt meg a sógorát azzal hogy kettesben voltak.
Nõk nõk....
nèptõl és vallàstòl függetlenül
mindig csak a pletyka! :)
9. -nek. Igen, eléggé lekezelő és kioktató formában.
Rengeteg dologban téved és azt hiszi, hogy nem :D
Én már letiltottam.
Nem hiszem hogy ezekről nyíltan kellene a fórumon írni.
Másrészt a másik ember kiigazítása nem pletyka és nem is kibeszélés.
Harmadrészt, azért eszközöltem helyreigazítást (ami a saját elküldött levelem egyik részlete volt), mert meg lettem valamivel vádolva, ami abban a formában nem volt igaz.
Ez nem pletyka.
Sajnálom hogy a muszlim testvéreim Ramadhaan előtt azzal vannak elfoglalva hogy azt a testvérüket próbálják meg nyilvánosan bántani aki tiltja a helytelent és megparancsolja a jót.
Ez a cselekedet egyébként kötelező az iszlámban és akkor is ki kell igazítani a másikat ha ez a másik félnek nem tetszik.
Ezt pedig csak azok érzik támadásnak és kioktatásnak, akiknek nincsen elég megfelelő tudásuk ahhoz hogy tudják: ez egy kötelező feladat és a kiigazító fél jót akar a másiknak - Allaah miatt.
Allaah vezessen titeket és Allaah adjon nektek több tudást, aameen.
#9 vagyok, köszönöm, akkor tudom ki ő.
Mellesleg ezt írta:
"persze nem tudom hogy a sógorod külön lakrészben volt-e vagy sem, és nem is tartozik rám, csak gondoltam leírom"
Hát mi ez, ha nem utalás? Ha nem feltételezné rólam, hogy nem maradtam kettesben, akkor nem írta volna ezt.
Muslimah, megint írtál privit, és Allahra esküszöm, nem olvastam el, mert nagyon rossz híred van már az egész közösségben.
És bármennyire is sérelmezed, kénytelen vagyok nyilvánosan írni neked, mert máskülönben nem állsz le!
A showing off-ról annyit, hogy elég jól beszélek magyarul, magyar lévén.
Egyébként hihetetlen, hogy te egyből mindenkinek felajánlod, hogy majd te segítesz tanulni. Honnan az a fene nagy önbizalom, hogy te biztosan többet tudsz, mint más? Vagy mindent jobban tudsz, mint más?
Az a baj, hogy te meg vagy győződve arról, hogy te egy hatalmas tudású muszlima vagy! Hát nem. Jó lenne, ha férjhez mennél, ment vannak a házasságban olyan dolgok, amik levezetik a feszültséget, és a fölös energiát ;)
Bár rólad azt is el tudom képzelni, hogy körül vagy metélve...
Kedves János114, igazad van!
Sajnos ez a hölgy ilyen közösségbomlasztó. Már mindenki ismeri, és nemcsak innen. De mindenki csak legyint rá. Már senki nem áll le vele vitatkozni. Csak én... Butaság volt.
Buta emberre nem hat az észérv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!