Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki Isten energiáját...

Ha valaki Isten energiáját kéri gyógyításra, akkor az a sátán műve?

Figyelt kérdés

Ha régen Mózesnek adott erőt isten valamit elvégezni,ma már nem adhat csak a sátán energiát?

Ha isten a fiának Jézusnak adott a gyógyítás képességéből másnak nem adhat?Ha istenhez imádkozunk,tőle kérünk gyógyítást,nem ő ad,hanem a sátán???Isten ha szeret,iért nem adhatna már energiát,ha kérjük???Mondjuk egy feladat elvégzéséhez is kérjük,akkor azt is a sátántól kapjuk?

Istentől nem lehet kérni semmi jót???Nem értem itt egyeseket..

miért hiszik néhányan,hogy minden jó,ami itt történik az a sátán műve,és hogy az isten,akihez millió ember imádkozik aki a világmindenség istene az a sátán?

2010. jan. 3. 14:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Az is lehet,hogy egyikönknek sincs igaza,és így van,ami nekem használ,az használ,és kész!Nem mondom,hogy nincs igazad,csak te másban hiszel,ennyi!viszont ha tapasztalszmajd dolgokat,sztem te is hinni fogsz azokban..mivel tapasztalat!És én nem foglak megbántani azzal,hogy nekem van igazam,és te buta vagy,mert megértem,hogy amit nem tapasztalsz abban nem hiszel.Csak fogadd el,jogy lehet!De még el sem kell fogadnod,mert az úgyis van,csak akkor fogod tudni,ha bebizonyosodik,tehát véletlenül sem akarlak butának tartani,megértelek,én sem hiszek semmit,amíg meg nem tapasztalom!
2010. jan. 12. 16:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Röviden:

Ha Erös Istenhited van Kérheted h segitsen a gyógyulásba ,gyógyitásban,ez nem asátán müve...hogy is lenne...Isten közvetithet gyógyitó energiát.

2010. febr. 9. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!