Ha valaki Isten energiáját kéri gyógyításra, akkor az a sátán műve?
Ha régen Mózesnek adott erőt isten valamit elvégezni,ma már nem adhat csak a sátán energiát?
Ha isten a fiának Jézusnak adott a gyógyítás képességéből másnak nem adhat?Ha istenhez imádkozunk,tőle kérünk gyógyítást,nem ő ad,hanem a sátán???Isten ha szeret,iért nem adhatna már energiát,ha kérjük???Mondjuk egy feladat elvégzéséhez is kérjük,akkor azt is a sátántól kapjuk?
Istentől nem lehet kérni semmi jót???Nem értem itt egyeseket..
miért hiszik néhányan,hogy minden jó,ami itt történik az a sátán műve,és hogy az isten,akihez millió ember imádkozik aki a világmindenség istene az a sátán?
hol lehet utána nézni annak hogy nem Istent hanem Asmodeust (ördögök fejedelme?)kére mózes?
ahhoz eredeti héber szöveget kellene megnézni
magyar fordítások manipuláltak
sose hallottam ilyen hülyeséget..:S
méghogy a Sátán adná a jót? és Istentől nem lehet kérni semmit? -.-
max annyi van h a mai embereknek az istene (kisbetűvel) a Sátán, meert nem Istent követik és ezzel összefüggésbe mondhatják h "e világ ura a Sátán"
én is ezt mondom!!!!Isten az jó!!!Amúgy az én istenem neve Isten..én legalábbis így hívom,hogy Istenem,kérlek segíts,stb..Ez nem arról szól,hogy hiába veszem a számra a nevét!Miért lenne az hiába?
Akkor az istenággyon?Az sincs hiába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!