Miért vagyunk itt a Földön, és Isten hogyan ment meg minket a gonosztól (Sátán)?
Azért vagyunk itt, mert az a fehérjelánc, ami kialakult, majd életté fejlődött, épp itt lett ember.
Hát, engem valszeg sehogy, vagy legalábbis jól titkolja. És ez így van jól :)
Öcsém! Isten szeret ölni...
Volt az a 10 csapásos cucc, ott is simán kinyírta az egyiptomiak első szülött gyerekeit. Szal pofára megy szerintem. Szimpiket megóvja, többit átengedi a sátánnak. Meg gondolom Isten sem szeretne tömegnyomort a buliján. :S
Én nem hiszek a Sátánban. Meg a keresztény istenben sem.
És lám, azonnal vannak értelmes, logikus válaszaim:)
"Azért vagyunk itt, mert az a fehérjelánc, ami kialakult, majd életté fejlődött, épp itt lett ember."
Aminosav láncot akartál írni igaz? Na mindegy - így is, úgy tartozol a recepttel! Vagy csak "hívő" vagy te is?
Tartozom a recepttel? Te meg tartozol azzal, aki csettintett :)
És ne mutogass kérlek egy ősrégi könyvre, hogy az bizonyíték. Kérlek mutasd meg ki és hol csettintett.
Amúgy a recept már létezik, több kisérletben is előállították az aminosavakat a korabeli légkörből, elektromos kisüléssel.
Bár ha ezt veszed a csettintésnek, akkor egál :D
Ha már itt tartunk, akkor mondja meg valaki, hogy miért nem szökött ki a világűrbe légkör, egyáltalán hogy alakult ki?
Vagy csettintett valaki: Gáz maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!