Való világ 5?! Isten könyörülj, szabadíts meg a gonosztól!
Bátran mondhatom, hogy nem vagy egyedül! Én már szinte nem is nézek tévét, mert alapvetően tele van baromságokkal. Az internetem meg azt nézek, ami érdekes a számomra.
Nálunk nics olyan, hogy megasztár stb. de amikor a gyerekeim hazjönnek a nagyitól, akkor előadják, hogy alekosz így, meg csillag születik úgy, na akkor én kb. a plafonon vagyok.
Tegnap pont mondja a kisebbik fiam, hogy Fáy Miklós, én meg csak lestem, hogy honnan ismeri ez a gyerek a történelmet így, 6 évesen, erre benyögte, hogy csillag születik, na le is hervadt az arcomról a mosoly.
sajnos rosszeflé megy az ország :(
és nem csak fiatalok nézik!!!múltkor valami 70 éves nénikét hallottam erről beszélni,alekosz így,alekosz úgy!mit lehet tenni,ha még az idősebbek is ilyen példát mutatnak?!
arról nembeszélve,hogy a szereplők egyenesen undorítóak!folyton cigi,ráadásul az egyiknek akkora pofája van,majdnem szétbsztam a tévét!
Egyetértek az előző hozzászólóval. Én se nagyon nézek tv-ét és nem csak a pocsék felhozatal miatt, hanem a reklámok engem különösen felb@sznak. Volt olyan műsor múltkor, 5 perc épp eltelt belőle és már reklám. Fogom inkább várok 1-2 napot míg valaki felteszi és megnézem egybe.
Való Világhoz annyit, hogy telibe sz@rom, hogy hányan nézik és nem érdekel, hogy a sok hülye birka gazdagítja az RTL Klubot. Aki hagyja, hogy az RTL agyatlan ATM-ként tekintsenek rá és küldi az sms-eket ezerrel, annak csak gratulálni tudok és megmosolygom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!