Ha valaki Isten energiáját kéri gyógyításra, akkor az
a sátán műve?
Figyelt kérdés
Ha régen Mózesnek adott erőt isten valamit elvégezni,ma már nem adhat csak a sátán energiát?
Ha isten a fiának Jézusnak adott a gyógyítás képességéből másnak nem adhat?Ha istenhez imádkozunk,tőle kérünk gyógyítást,nem ő ad,hanem a sátán???Isten ha szeret,iért nem adhatna már energiát,ha kérjük???Mondjuk egy feladat elvégzéséhez is kérjük,akkor azt is a sátántól kapjuk?
Istentől nem lehet kérni semmi jót???Nem értem itt egyeseket..
miért hiszik néhányan,hogy minden jó,ami itt történik az a sátán műve,és hogy az isten,akihez millió ember imádkozik aki a világmindenség istene az a sátán?
ja,és amiről még nem hallottam,nem biztos,hogy nincs is..
nyitott vagyok mindenre..
2010. jan. 3. 16:25
13/22 anonim válasza:
A betegségeket a sátán adja Isten tudtával és engedélyével. Lásd Jób könyve. De ha meg tud betegíteni, vissza is tudja venni, amit te gyógyulásként élsz meg. De nem adja ingyen, a lelked kéri cserébe. Ismerek olyan keresztyént, aki megtérése előtt agykontrollozott, reikizett, nem is rosszul. És sokakat tudott meggyógyítani a saját tudományával. Aztán a második gyermeke bár egészségesen született, de orvosi műhiba következtében testi, szellemi fogyatékos lett. /rossz injekciót kapott/ És nem tudta elfogadni, hogy mindenkit meg tud gyógyítani, csak a fiát nem. Amikor megtértek a feleségével, az összes nyavalyát visszakapták, amit ezekkel az okkult praktikákkal gyógyítottak meg magukon. Később Isten valós szabadulást adott nekik ezekből, de a fiukat azóta is nagy szeretetben gondozzák, mint Isten ajándékát, akin keresztül megmentette őket a kárhozattól.
2010. jan. 5. 09:10
14/22 A kérdező kommentje:
ezt nem igazán tudom elfogadni,de megértem mint véleményt..Amit istentől kérünk,azt nem kaphatjuk a sátántól..és fordítva.
2010. jan. 5. 18:23
15/22 Zenon válasza:
Szerintem használd az Erőt!Kérd meg Yodát,hogy adja neked,
áramoljon a testedben,ifjú padawan! :)Én szorítok neked!
2010. jan. 11. 14:44
16/22 A kérdező kommentje:
bunkó vagy!ezek komoly dolgok!Olyasmiről van szó,ami annak az embernek is hat,aki nem hisz benne!!!Úgyhogy menyj,és inkább tanulj még egy kicsit,mielőtt fikázol,drága Jedi cimbora!
2010. jan. 11. 15:24
17/22 Zenon válasza:
Ezek kb olyan komoly dolgok,mint a Star Wars!Ironizáltam
egy kicsit,mert számomra megdöbbentő,hogy egyesek ilyen észveszejtő hülyeségekben komolyan hisznek.Én továbbra is
igazából amit tapasztaltam,abban hiszek!ha nekem bevállt,akkor használom,és hiába mondod,hogy hülyeség,ha nekem használ,bevállt,továbbra is használni fogom,és az atyaúristen sem tilthatja meg,hogy ne tegyem!tapasztalataim alapján mondom,hogy ez a leghatásosabb,még gyógyszert sem kell szednem!(fájdalmat csillapítani,meg ilyenek..)és felőlem azt is lehet mondani,hogy bebeszélem magamnak,de ha így is van,akkor is többre vittem,mintha gyógyszereznék éjjel-nappal..
2010. jan. 11. 15:54
20/22 Zenon válasza:
Na jó,egyértelmű,hogy abban hiszel,amiben csak akarsz.Ez a szabad akarat lényege.DE azért mert valamit igaznak hiszel,attól nem biztos,hogy az.Ha neked ez jó,hát legyen hited szerint!Jobb,mintha gyógyszereken élnél,valóban.Az én véleményem az,hogy gyerekes dolog isteni energiákról beszélni,de én biztos olyan beszűkült vagyok.Ez van.Csapjon meg engem a kóbor áram,ha létezik ez az ostobaság!Hidd el,hamarabb fog,mint valamely titokzatos energia.De biztos nincs igazam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!