Isten elítéli a jósokat, és a spiritizmust gyakorlókat?
akkor nektek mi a büntetés???
nekem az,hogy valaki hbát követ el,és ezért fájdalmat,szenvedést,kínok kínját követelik,kényszerítik rá!Nekem már maga a büntetés is egy bűn,mivel szerencsétlen embert nem bűntetni kell,hanem megmagyarázni neki mit miért nem szabad,és miután megértette,utána meg kell bocsájtani neki!
én például úgy élek,hogy nincsenek ellenségeim,nem ismerek olyan embert,akivel nem vagyok jóban,olyan van,akivel nem vagyok egy hullámhosszon,de én mindenkinek megbocsájtok,próbálok békében élni mindenkivel,szerintem ez a hejes,nem a büntetgetés és a harag!!Mert akkor isten haragszik is?a harag nem bűn????Haragudni nagy bűn,főleg,ha az örökkévalónak van kijelentve!!A megbocsájtás erény!!!Meg kell bocsájtanunk ahoz,hogy békesség legyen!A békesség jó!!!!Akkor most magyarázza már meg valaki,mi folyik a bibliában??Mert ahogy akarjátok,úgy fordítjátok,és mégsem látjátok,hogy a lényeg nincs is benne!(szerintem)
nem akarlak bántani titeket!nehogy szívetekre vegyétek,csak beszélgetünk!
lehet,hogy nem vagyok vallásos,de isten igenis létezik!!
Nem tudom elképzelni,hogy nincs!Nem személy,de meg tud személyesedni,és igen,minden ami jó az az isten!!!
Ami rossz,az mind az emberi mentalitásból fakad!
és én szeretem istent,ha nem lenne,hogy érezhetném őt??
mert érzem,hogy van!!és néha az akaratát is!
azt akarja,viselkedjünk jól,tanuljunk a hibáinkból,és ne kövessünk el gonoszságokat!!Tiszteljük a másikat,éljünk együtt békében..ennek ellenére a biblia teljesen mást akar elérni!az igazság meg relatív,mondom,régen igazságos volt az is,hogy a lopósnak levágták a kezét,meg hogy a nőt és gyerekeket verték a "családfők!"
az igazság minden korban más!Isten ismeri a tökéletes igazságot,és nem ezt a tökéletlent,amit mi még ma igazságnak tartunk!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!