Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért teremt homoszexuál...

Isten miért teremt homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 09:33
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Na jó, de neki legalább nem üres az ágya másik fele. Vagy te már jó ideje csak egyszemélyes ágyban alszol, haver?
2014. jún. 1. 16:25
 52/57 anonim ***** válasza:

Ha csakugyan nem lenne öö kielégítő a magánéletem, bizony én is másokéval foglalkoznék... (Vagy hantáznék a nem létezőről..:D)

Na de ezt már én sem tudtam... hogy a vallásosokat ennyire érdekli az ágyam melege.

Lehet, hogy az eredeti kérdésre adott válasz kiegészül arra, hogy

"Azért, hogy a kérdezőnek legyen kit mulattatnia, és hogy a vallásosoknak legyen érdeklődési köre."

Azt hiszem így már teljes a válasz, mindenki megnyugodva fekhet le majd meleg vagy épp kihűlt ágyába.

2014. jún. 1. 17:02
 53/57 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy vallásos vagyok? Besz*ptad, mint a bika tőgyét.
2014. jún. 1. 17:17
 54/57 anonim ***** válasza:

Én mondtam. Nincs mit szégyellned rajta. Engem aztán nem érdekel, hogy ki vallásos, meg ki nem...

A bika tőgyét nem szokták sz0pni (én legalább is tőled hallom először ezt a szófordulatot) - eleve nem is tőgye van, de fsza. Szóval ha mondjuk csak bikátok van, és azt hitted, a tej a tőgyéből van, akkor téged becsaptak.

Na hát nem is baj, hogy elment a kérdező (akármilyen értelemben) azért maradt még itt udvari bolond. Sajnos most nekem kell búcsúznom, mert hát a kérdés is megválaszoltatott, meg van jobb dolog is.

Persze még lehet, hogy visszajövök én is válaszolgatni egy másik regisztrációval, nehogy kiderüljön, hogy el se mentem.:D

2014. jún. 1. 17:49
 55/57 anonim ***** válasza:

Vallási őrültekről már hallottatok? Hogy vallásos emberek között mennyi az elmebeteg?

Olyat elhinni amire nincs bizonyíték, sőt büszkének lenni rá. Ez a mentális betegség.

2014. jún. 1. 19:00
 56/57 anonim ***** válasza:

@Kérdező

A Bibliában Isten a prófétái és az apostolai által világosan elmondta, hogy tőle semmilyen rossz nem származik. Nem Istentől van tehát a homoszexualitás. Ez egy kesze-kusza, önkényes, teológiailag sem megalapozott állítás, amelyet a Biblia nem támaszt alá.

2014. jún. 1. 21:31
 57/57 világvége1 ***** válasza:
Isten nem teremt betegséget meg torzulást direkt. Megalkot egy fizikai világot, amelyik, mint ilyen, csak tökéletlen lehet. Ez van. Így fejlődtek ki vagy ezt örökölték.
2020. jún. 22. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!