Isten miért teremt homoszexuálisokat?
Ha csakugyan nem lenne öö kielégítő a magánéletem, bizony én is másokéval foglalkoznék... (Vagy hantáznék a nem létezőről..:D)
Na de ezt már én sem tudtam... hogy a vallásosokat ennyire érdekli az ágyam melege.
Lehet, hogy az eredeti kérdésre adott válasz kiegészül arra, hogy
"Azért, hogy a kérdezőnek legyen kit mulattatnia, és hogy a vallásosoknak legyen érdeklődési köre."
Azt hiszem így már teljes a válasz, mindenki megnyugodva fekhet le majd meleg vagy épp kihűlt ágyába.
Én mondtam. Nincs mit szégyellned rajta. Engem aztán nem érdekel, hogy ki vallásos, meg ki nem...
A bika tőgyét nem szokták sz0pni (én legalább is tőled hallom először ezt a szófordulatot) - eleve nem is tőgye van, de fsza. Szóval ha mondjuk csak bikátok van, és azt hitted, a tej a tőgyéből van, akkor téged becsaptak.
Na hát nem is baj, hogy elment a kérdező (akármilyen értelemben) azért maradt még itt udvari bolond. Sajnos most nekem kell búcsúznom, mert hát a kérdés is megválaszoltatott, meg van jobb dolog is.
Persze még lehet, hogy visszajövök én is válaszolgatni egy másik regisztrációval, nehogy kiderüljön, hogy el se mentem.:D
Vallási őrültekről már hallottatok? Hogy vallásos emberek között mennyi az elmebeteg?
Olyat elhinni amire nincs bizonyíték, sőt büszkének lenni rá. Ez a mentális betegség.
@Kérdező
A Bibliában Isten a prófétái és az apostolai által világosan elmondta, hogy tőle semmilyen rossz nem származik. Nem Istentől van tehát a homoszexualitás. Ez egy kesze-kusza, önkényes, teológiailag sem megalapozott állítás, amelyet a Biblia nem támaszt alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!