Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért teremt homoszexuál...

Isten miért teremt homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 09:33
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
59%

Nem Isten teremti. Hanem a tudomány szerint két okból van:

1. Tanult okból.

2. Genetikai eredetű.

Az első esetben egyértelműen az embereken múlik.

A második esetben meg a DNS genetikai kódja határozza meg.

2014. jún. 1. 09:39
 2/57 anonim ***** válasza:
18%
Hogy legyenek olyanok is akik nem nyúlják le mások nőjét! Ezért nem utálom őket...
2014. jún. 1. 09:44
 3/57 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem ez a kérdés, hanem hogy miért teremtette meg a homofóbiát (ha utóbbi nem lenne, előbbivel sem lenne gond). Vagy biztos, hogy ő teremtette?
2014. jún. 1. 09:46
 4/57 A kérdező kommentje:

A DNS-t Isten teremtette az emberrel együtt. Beleértve az ilyen elhajlásokat is. A kérdés csak az miért?

Főleg amikor valakinek sérült az agya (félig nő), és azért válik homokossá.

A transzneműekről már nem is beszélve, de ők már külön kategória.

2014. jún. 1. 09:53
 5/57 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet, hogy nem Isten teremti őket homokosnak.

Most lehet azzal jönni hogy "dehát nem tehetnek róla".

Ez egyrészt ismerős érzés (én is vertem már ki fiú képére mert éppen begerjedtem, szóval nem a pulpitusról beszélek.)

Másrészt az okokról azt tudom mondani hogy lehet démonikus illetve a hajlam az lehet betegség is (tehát maga a hajlam, pl. hogy feláll egy fiúra, lehet genetikai eredetű, de ha valaki kifejezett, ellenállhatatlan kényszert érez valamire amit nem akar, annak valoszinuleg démon az oka).

Az örök kérdés: Isten miért engedi ezt vagy úgy általában a gonosz dolgokat. Nem tudom. Szerintem még ő maga se tudja. Biztos elromlott amikor a sátán fellázadt ellene.

2014. jún. 1. 10:01
 6/57 A kérdező kommentje:

Ez csak féligazság. Vannak olyanok, akik elve sérült agylebennyel születnek (sajnos ez csak boncolásnál derül ki), és emiatt vonzódnak - KIZÁRÓLAG - a saját nemükhöz, mert félig-meddig női agyuk van.

A kérdés az- és erre nem ateista választ várok - miért?

2014. jún. 1. 10:11
 7/57 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha kivered egy fiúra, de nem szexelsz az nem gonosz műve hanem az emberi hülyeség, és média no genjutsu eredménye.
2014. jún. 1. 10:12
 8/57 anonim ***** válasza:
58%
Azért mert Isten szereti a sokszínűséget. Szerintem jó dolog a változatosság a párkapcsolatokban is, nem kell minden párnak egyformának lennie.
2014. jún. 1. 10:20
 9/57 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy nem szexelek? Vagy arra gondolsz hogy fiúval nem? Eddig nem vitt ra a lélek, mert sokszor valahogy mellbevág a tudat, hogy ez nagyon rossz. Masztinal is csak akkor van ilyen, ha elkap a gépszíj.

(az is bűn egyebkent, tudom. Hogy akkor miért merem megtenni? Mert csak. Hosszú történet. A kapcsolat köztem és Isten között egy kicsit bonyolult.)

Egyébként ezt csak azért írtam hogy latsszon: tudom miről beszélek.

2014. jún. 1. 10:33
 10/57 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert úgy döntött, hogy lesznek homoszexuálisok. És szrik rá, hogy ez némely embereknek fejtörést okoz, illetve nem tetszik. Így lett és kész.
2014. jún. 1. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!