Isten miért teremt homoszexuálisokat?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 09:33
31/57 anonim válasza:
Minden napra jut valami provokatív kérdés -.-"
32/57 A kérdező kommentje:
30-as Bocs buci-maci. Megértettem az ego-legodat?
2014. jún. 1. 13:45
33/57 anonim válasza:
Kérdező!
Fánjdalmasan primitív vagy?
Isten miért teremtett idiótákat? Mert a te agyaddal is gondok vannak... ez betegség!y Az, hogy te mit mondasz, hogyan mosdatod magad, nem érdekel. Beteg vagy! Akkor Isten miért teremtett így meg?
35/57 anonim válasza:
Emberek! Nem tűnik fel, hogy ti tartjátok életben a kérdezőt? Miért kell - pusztán azért, mert valaki ismeri a betűket, és efeletti örömében leírja őket egymás után - mindenre reagálni? Hagyni kell szerencsétlent felfogásában révedni. Nem baj az, míg nem adtok felületet a megszólalásra.
36/57 A kérdező kommentje:
35: Leszbi vagy?
2014. jún. 1. 14:49
37/57 anonim válasza:
Nem teremtett homoszexuálisokat. Épp ellenkezőleg gyűlöli ezt a magatartást.
38/57 anonim válasza:
Én beszéltem vele az előbb telefonon, és nekem azt mondta, hogy nem gyűlöli... Most akkor mi lehet az igazság?
Ja, azt is megkérdeztem tőle, hogy miért teremtette a homoszexuálisokat. Azt mondta, hogy semmiért, ingyen csinálta. Ahogy az embereket meg a világegyetemet is általában.
39/57 anonim válasza:
Hú de meleg van itt...
Nem is tudtam,h ogy ennyi b*zit érdekel a vallás. Vagy csak vártátok, hogy ki mondja ki legközelebb, hogy a homoszexualitás pszichiátria rendellenesség?
40/57 A kérdező kommentje:
Már vagy két órája én is bekapcsolom a ventillátort.
2014. jún. 1. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!