Aki hisz Istenben, miért nem hisz sátánban is? Hisz Isten, és Jézus is azt állítja, ő hogy valós személy.
Nem tudom. A megbocsátás végtelen, ezt tudjuk. De hogy a Sátánnak... Hát, végülis miért ne? János jelenéseiben az áll, hogy a Nagy vörös sárkány befogják, de aztán megint el kell majd engedniük. Isten türelmes a Sátánnal, Jóbnál is leállt vele meccselni. Szerintem elképzelhető!
De nem tudom biztosan, ha Isten olvassa a gyakorikerdesek-hu-t, talán dob egy kommentet.
Előző kettő vagyok:
Azt írtam, Isten dob egy kommentet. Ez vajon ő volt??? Mindig rébuszokban fogalmaz?????
Isten nem pusztítja el az ördögöt, hanem?
Jel 14,11
Gyötrelmének füstje felszáll örökkön-örökké, és nem találnak nyugtot sem éjjel, sem nappal, mert leborultak a vadállat és képmása előtt, s viselték nevének bélyegét.
Jel 20,10
A sátánt, aki félrevezette őket, kénköves, tüzes tóba vetették - itt fog gyötrődni a vadállattal és a hamis prófétával éjjel-nappal, örökkön-örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!