Tényleg tiltja a ti istenetek a fogamzásgátlást?
Figyelt kérdés
Először is,nem vagyok vallásos,de hiszek istenben.nekem folyamatosan ciszta volt a petefészkemben,és az orvos fogamzásgátlót írt fel rá.Láttam van egy hasonló kérdés is,de erre a variációra mit gondolnak a vallásosok,akik a fogamzásgátlás ellen vannak?Amúgy utána jobban is lettem,nem fáj már úgy amikor "szerencsétlen" vagyok,helyrejött a hormonháztartásom,és ciszták sem jöttek újak! Velem mi a helyzet?
Ettől én sem vagyok fogmzásképes,viszont akár egy fájdalmas műtéttől is megmenthetett!
Ezért az istenetek,aki a bibliát ihlette pokolra küld?
Nem is tehetek erről az egészről,bár úgyse tudnék hova gyereket szülni a szegénység végett....
2009. dec. 15. 14:59
41/41 anonim válasza:
utolsó: és te most komolyan azt hiszed h ezt mind valaki frankón végig olvassa? Többet érsz, ha egyedül megfogalmazol vmi tömör lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!