Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istent, vagy Sátán mellett...

Istent, vagy Sátán mellett döntsek? / Lásd a bővebb részt is! /

Figyelt kérdés

Ha...Isten, azért teremtett, mert azt akarja, h éljek...azért születtem meg, azért élek átmenetileg is itt, mert Ő így akarta...és, mert azt akarta, h Őt megismerhessem..., de közben Sátán miután megtérsz/megtértél, meg is keresztelkedtél közli veled igen nyomatékosan, h vagy visszalépsz, és őt választod, vagy ha nem megdöglesz, azaz megöl, a földi létedet elpusztítja..., ez esetben kit választanál??? Hogy döntenél???

Még bővebben, ha már valóban szorulna a hurok a nyakad körül...továbbra is kitartanál Isten mellett, és nem néznéd azon akaratát, h azt akarta, h itt is éljél, hanem úgymond feladnád és hagynád, h Sátán megöljön, bízva az üdvösségbe és az örök élet ígéretében..., vagy igent mondasz a Sátánnak...azaz döntesz mellette, és közben bízol Istenben, hogy de Ő megtart az örök életre, mind ennek ellenére is, viszont így tovább is élsz földi életedbe nézve ez által Isten akaratát is?

Ateisták, materalisták, hitetlenek, pszichológust játszók kíméljenek meg a válasz adástól...keresztényektől várok választ, egyénit és igei alapokra helyezve.

Előre is köszönöm!

2014. márc. 10. 02:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim válasza:
Ne nézzen senki hülyének, de nekem tökre úgy tűnik, mintha Girgoy lenne Isten, a névtelen sátánimádó meg a Sátán, és veszekednének.:D
2014. ápr. 25. 16:11
 72/73 csimbile válasza:

Kedves Kérdező !

Én keresztény vagyok , de az itt olvasottakban jólkat nevettem vitázott a sátán az istennel szép eszmecsere futtatás volt , jobb mint a humorlap :)

A kérdésedre válaszolva : aki a bibliából idéz az baromság mert, tény meghamisították és nem igaz sok dolog benne. Nagyon sok filmet és ide való könyvet elolvastam már és témát mert érdekel is , egy dologra jutottam ezzel : a Szabad akarat !!!!!!! Saját döntésed mit csinálsz . Hidd el létezik isten csak épp szabin van :) Az ember eleve gyarló és pusztításra van tervezve csak nézz körül mi történik , bármelyik ismert vallást megnézed mindbe benne van ugyanaz csak más ruhába van öltöztetve . Vagy épp ki tudja hány féle képp íródott már át, hogy szolgálja az érdekeket a befolyásolható embereknél. Láss csodát minden nap és úgy lesz , szereted a virágot ne tépd le nézd ahogy él és nő majd elhal ha nem gondozod ugye ? Nézz meg egy követ közelebbről mi van belevésődve és találsz egyformát nem ki tudja miért , a tudományos halandzsa nem érdekel , hogy a víz milyen szépen görgette és bla bla . A csoda minden nap látható ha tükörbe nézel és ha kinézel az ablakon vagy épp csak kinyitod a szemed. A csoda benned van és ha találkozol a sátánnal és időt kérsz a döntésre akkor ha leülsz egy csendes helyre meghallod a választ is , igaz ott is két féle fog lenni de a szabad akaratod a mérvadó és úgyis az dönt melyiket válaszd . Amúgy meg mivel az ember gyarló a válasz eggyértelmű és kézenfekvő ez kiderül az írásból .

2017. júl. 24. 01:11
 73/73 anonim ***** válasza:
Megkísértett a Sátán?Maradj Jézus Krisztussal,csak gondolj arra,hogy,Jézust is megkísértette hasonlóval,de mégis ellenállt.Te is ellenállj!"Akkor elvitte Jézust a Lélek a pusztába, hogy megkísértse az ördög. Miután negyven nap és negyven éjjel böjtölt, végül megéhezett. Ekkor odament hozzá a kísértő, és ezt mondta: "Ha Isten Fia vagy, mondd, hogy ezek a kövek változzanak kenyérré." Ő így válaszolt: "Meg van írva: Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely Isten szájából származik." Ezután magával vitte őt az ördög a szent városba, a templom párkányára állította, és így szólt hozzá: "Ha Isten Fia vagy, vesd le magadat, mert meg van írva: Angyalainak parancsot ad, és azok tenyerükön hordoznak téged, hogy meg ne üsd lábadat a kőbe." Jézust ezt mondta neki: "Viszont meg van írva: Ne kísértsd az Urat, a te Istenedet!" Majd magával vitte az ördög egy igen magas hegyre, megmutatta neki a világ minden országát és azok dicsőségét, és ezt mondta neki: "Mindezt neked adom, ha leborulva imádsz engem." Ekkor így szólt hozzá Jézus: "Távozz tőlem, Sátán, mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!" Ekkor elhagyta őt a ördög, és íme, angyalok mentek oda, és szolgáltak neki."
2019. aug. 2. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!