Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istent, vagy Sátán mellett...

Istent, vagy Sátán mellett döntsek? / Lásd a bővebb részt is! /

Figyelt kérdés

Ha...Isten, azért teremtett, mert azt akarja, h éljek...azért születtem meg, azért élek átmenetileg is itt, mert Ő így akarta...és, mert azt akarta, h Őt megismerhessem..., de közben Sátán miután megtérsz/megtértél, meg is keresztelkedtél közli veled igen nyomatékosan, h vagy visszalépsz, és őt választod, vagy ha nem megdöglesz, azaz megöl, a földi létedet elpusztítja..., ez esetben kit választanál??? Hogy döntenél???

Még bővebben, ha már valóban szorulna a hurok a nyakad körül...továbbra is kitartanál Isten mellett, és nem néznéd azon akaratát, h azt akarta, h itt is éljél, hanem úgymond feladnád és hagynád, h Sátán megöljön, bízva az üdvösségbe és az örök élet ígéretében..., vagy igent mondasz a Sátánnak...azaz döntesz mellette, és közben bízol Istenben, hogy de Ő megtart az örök életre, mind ennek ellenére is, viszont így tovább is élsz földi életedbe nézve ez által Isten akaratát is?

Ateisták, materalisták, hitetlenek, pszichológust játszók kíméljenek meg a válasz adástól...keresztényektől várok választ, egyénit és igei alapokra helyezve.

Előre is köszönöm!

2014. márc. 10. 02:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
És úgy mellesleg feltűnhetett volna, h később azt is írtam, h már megoldódott a válasz..., h te erről mit gondolsz az a te bajod.
2014. márc. 10. 18:45
 32/73 anonim ***** válasza:
És mégis honnan tudhatam volna, hogy neked ilyen alpári stílusod van? Nem vagyok én látnok, ha így viselkedsz az életben is nem lehetsz egy szimpatikus ember, mert ezzel a stílussal csak magadat minősíted "Te Svejk...te beszélsz?" igen én beszélek fingod sincs a vallásról ez a kérdésedből látszik. Még azt sem tudod mit akarsz kérdezni csak lőköd a sódert. Persze azt mondanád erre nem értjük, de az a helyzet, hogy te nem érted.
2014. márc. 10. 19:17
 33/73 A kérdező kommentje:
Trollkodj csak tovább...nem véletlen van 54%od! :D
2014. márc. 10. 19:23
 34/73 dragonkalo ***** válasza:
0%

Én Sátánt választottam,Isten nem segített soha.

'egy spirituális sátánista'

UI: a Sátánizmus nem olyan valójában,mint gondoljátok...

2014. márc. 10. 19:59
 35/73 anonim ***** válasza:
71%

34/!

Gratulálok!Majd odaát nem fogsz ennek örülni...

2014. márc. 10. 20:19
 36/73 dragonkalo ***** válasza:
0%
De hidd el fogok:)
2014. márc. 10. 22:00
 37/73 A kérdező kommentje:
Elüt a kérdés lényegétől.
2014. márc. 10. 22:23
 38/73 Girgoy ***** válasza:

Kérdező! Ha senki sem érti a kérdésed, akkor nem velünk van gond. De megpróbálom megérteni, hátha...

Az a helyzet, hogy döntöttél Isten mellett, de a Sátán állandóan zaklat, és Te úgy gondolod, hogy ha engedsz a Sátánnak, akkor megszűnik a zaklatás, de Isten mégis megment?

No, mielőtt erre válaszolnék, most már kíváncsi vagyok, hogy tényleg ez-e a problémád...

2014. márc. 11. 13:21
 39/73 A kérdező kommentje:

Érdekes a 4-es hszelő értette elsőre az egész szitut, és a kérdésemet is.

Nem, nem az a kérdés, h Isten megment-e, tudom, h megment, de ahogy írtam korábban, a kérdés megoldódott.

2014. márc. 11. 13:35
 40/73 A kérdező kommentje:
Egyébként meg mindegy, elég, h ha csak egy vki értette meg...és attól jött válasz és segítség. Minden jót, mindenkinek.
2014. márc. 11. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!