Szerintetek lehet a gyermekem édesapám reinkarnációja, ha fél évvel édesapám halála után született?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 14:58
41/43 anonim válasza:
2009-12-15 05:07 -> ÉN IS EGYETÉRTEK.
Itt ilyen sokan szeretik a Sátánt??
42/43 anonim válasza:
Én 8-án születtem. Nagymamám 7-én este halt meg. Kérdeztem anyuékat, hogy esetleg hasonlítok-e rá, (a személyiségem), de azt mondták nem. Ha lenne reinkarnáció akkor valószínűleg én lennék az élő példa, mivel nem hogy fél év, de még 24 óra sem telt el a születésem és az ő halála között. Úgy hogy, szerintem, nem reinkarnálódott apukád a gyerekedben...A sátános témához meg csak ennyi xD Nevetségesek vagyok! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!