Szerintetek lehet a gyermekem édesapám reinkarnációja, ha fél évvel édesapám halála után született?
Hogy jön ide a biblia? Borzalmas ez a sok hittérítő itt.
A keresztény vallás szerint nincs reinkarnáció. A kérdező is megírta, hogy nem hisz a kereszténységben (amit teljes mértékben megértek), így logikusan azok válaszát várja, akik olyan vallásban hisznek, ahol van.
Szerintem isten sokkal több annál, mint amit ez a sok idióta keresztény gondol. Isten nem a világot teremtette, hanem azokat a törvényeket, amik szerint a világ létrejöhetett. Sajnos a kereszténység mind a mai napig nem tud mit kezdeni azokkal a dolgokkal, amiket a tudomány már megmagyarázott. A tudomány viszont arra nem tud választ adni, hogy miért ilyen a világegyetem, miért 3,14 a pi, stb., pedig nagyon egyszerű: mert másként nem létezhetne a világ. Ezek az isteni eredetű dolgok, nem a föld keletkezése, meg hasonlók.
A lélek pedig túlmutat azon, ami a mi anyagi, négydimenziós világunk, tehát lehet reinkarnáció, csupán az a kérdés hogy hová. Mert születhet valaki újjá egy másik világegyetembe is, aminek a létezéséről nem is tudunk.
Bakker az ember hite magánügy. Mindenki azt hisz amit akar. Semmi értelme egymást téríteni. Senki nem kapott bizonyosságot arról, hogy igaza van, ezért hívjuk ezt hitnek. Aki taoista abban hisz, aki meg keresztény abban, aki meg muzulmán abban.
Én meg ha abban hiszek, hogy ha ma fejen állok, akkor szombaton megnyerem a lottó ötöst, miért kéne lebeszélni engem erről. Egy hitet azért szokunk elfogadni mert találunk benne valami logikát, valami értelmet, valami igazságot, ez így van.
De attól még ez nem egy matematikai képlet, tehát senkinek sincsen igaza.
regressziós hiptnózis által igazolható,hogy a lélek a foganntatás első kónapjáig nem költözik az új helyére,tehát akkor még nincs lélek,mert túl kevés az embrió fejlettsége..mivel a test nem élhet lélek nélkül,ezért ha előbb születik élettelennek bizonyosul,eddig neked kell életben tartanod..a halálnál pedig mindez fordítva,tehát amikor meghalsz kiszállsz a testedből,és ha a testedet eszi az idő vasfoga nincs már bent a lelked..
az meg,hogy a többiek miket összeirogatnak itt,csak a saját fejlődésüknek mondanak ellent..
amúgy a regressziós és progressziós hiptnózis által a reinkarnáció is bizonyítható..aki nem hiszi menjen el,a saját szájából jött szavaknak csak hisz..Köze nincs itt a sátánkodáshoz,aki ezt feltételezi valószínű nem a jó istent tartja istennek,hanem valami teljesen más talán gonosz lényt,aki el akarja nyomni az embert..az bizos nem a jó isten..főleg aki más vallásába beleköt!Vajon a ti istenetek jó szemmel nézi azt,hogy mások hitét alázzátok a gonosz meg a sátán hangoztatásával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!