Léteznek-e Isten teremtésében vagy az evolúcióban olyan szervek, szervkezdemények, végtagok (élőlények), amelyek csak félig vannak kifejlődve (a természetes fejlődés átmeneti stádiuma), vagy léteztek-e egyáltalán ilyenek a múltban?
"Ebbe én így nem megyek bele, mivel értelmetlen."
Nem csak belementél, hanem nyakig benne is ragadtál - az evolúciós mocsaradba. A pampogáson kívül csak kaffogni tudsz, nyilván mert az egyik a másikból fejlődött ki, miközben meg te röptében kaptad el a nyulat. Csak az a gond, hogy én nem a nyúlról kérdeztelek, na viszlát majd a kötelező találkozáskor, amikor majd mindenkit kérdőre vonnak arról, hogy mit miért mire épített fel!
Nem ragadtam bele semmibe, mert bele sem mentem. Feltettél egy kérdést, amire nem vártál választ, nem az volt a célod, hogy megtudj valamit. Ha az lett volna, már a kérdés feltétele helyett magad utána néztél volna (pláne, hogy a lehetőséget is megkaptad), és az aztán felmerült konkrét kérdéseidet tetted volna fel. Természetesen azóta sem néztél utána semminek, csak hősiesen lobogtatod a zászlód.
Mi történt volna, ha válaszolok? Esetleg belekötsz valami részletbe, rákérdezel a kérdéskör egy másik pontjára vagy egyenesen söpröd az asztal alá és felteszel egy másik kérdést. Ebben én nem leszek partner. Egy ilyen kérdés megválaszolása az én részemről több órás utánakutatás, a magadfajták meg csak a források figyelmen kívül hagyásával felületesen átfutják, majd mérlegelés nélkül ugranak a "hogyan bosszantsunk másokat" listájuk következő pontjára. Mint mondtam, van már tapasztalatom a kreacionistákkal, le is szoktam róla, hogy asszisztáljak a hülyeségeikhez.
Kérdező ha tényleg érdekelne a vérkör kialakulása akkor probléma nélkül olvashatnál róla
Pl ezen a képen világosan feltüntetik milyen újdonságok jelennek meg a modernebb csoportoknál.
teljesen világos lepésről-lépésre kialakulhat, nem is csoda nem is szoktak ezzel érvelni az ID-sek, se a kreaconisták általában, csak még az átlag kreásnál is tudatlanabbak hozzák fel.
Dipnoik a tüdőshalak mutatnak egy szép átmenetet.
Summa: emlős keringési rendszer lépésről lépésre kialakulhatott úgy hogy az adott korábbi lépésekben az adott egyed igényeit elláthatta!
majd az összes átmenetnek maradt élő példánya,ami azért ritka...
persze ha fenti írás megértésére nem vagy képes, nem tudok segíteni, nem vagyok tanár,és ingyen nem is foglak okítani.
"lépésről lépésre kialakulhatott"
Fenti kijelentés mutatja, hogy egy rakás balekkal van dolgom. A kérdésemre a balekok reagálása volt a legkiábrándítóbb, mert a hiszékenységük naivitása minden képzeletet felülmúl!
Kérdezd meg a Polgár Juditot, hogy az ő világbajnoksága úgy kialakulhatott-e lépésről lépésre, hogy könyökkel (nem ésszel tervszerűen) játszott? Nem-e azt mondaná rá, hogy akkora balek vagy, hogy párját ritkítod!!
Az a baj kérdező hogy túl hülye vagy az egész kérdéshez.
Maga a kérdés is hülyeség!
Mert kell egy bizonyos értelmi szint,hogy világos legyen nincs olyan végső állapotban levő szerv, ez teljesen értelmetlen.
Kb annyi van kinevezik páran önkényesen az emlősök szerveit tökéletesnek,és keresek ennek átmeneteit.
Utána ha vki mutat nekik,akkor azt mondják nem lehet tudni egyik a másikból fejlődött ki.
Persze nem a mai halból lettek az emlősök.
Persze minden ilyen vita erre az örök igazságra jövők rá:
ha nem akarod megérteni mi a kérdésedben a hiba, akkor semmit nem tudok tenni...
A kérdés a rossz és értelmetlen!Így nem is lesz rá válasz sose.
Értelmi fogyatékosok (kérdező) miért szólhatnak hozzá a tudományokhoz?
Menjetek csak vissza a játszótérre játszani szépen!
"emlős keringési rendszer lépésről lépésre kialakulhatott úgy hogy az adott korábbi lépésekben az adott egyed igényeit elláthatta! "
Mivel ezt nevezik tudománynak, javaslom egyetemeken tanítani, de szó szerint, ne hogy valaki ezt a fajta keringést összekeverje a kék Duna keringővel, ami ugyancsak lépésről lépésre alakult ki! Nem muszáj hogy ismét hangot adjál tudományos hitednek, mert még a végén teljesen kiábrándulok belőled!
Az a baj, kedves fogyatékos barátom, hogy elképesztő fingod nincs az evolúcióról.
De úgy képzeled el, hogy a keringés úgy alakult ki, hogy az egyik lénynek voltak erei, az utódjának meg már szíve is.
A fajok kialakulását meg úgy, hogy csirkéből kutya lett...
Persze, hogy mindkettő orbitális baromság, csak éppen hangyf#szni köze sincs az evolúcióhoz.
Krdező
"Mivel ezt nevezik tudománynak, javaslom egyetemeken tanítani, de szó szerint"
És miért? szted ki akarná azt megtanulni. veled ellentétben én egyetemen biológia szakos voltam, el se tudod képzelni mennyi mindent okítottak, szted ki a frász örült volna ha még ezt is tanuljuk.
Tanulja az aki ezzel a témával akar foglalkozni. Vannak evolúciós specik,egy-kettőt én felvettem,de azért az összes témára nem fognak alkotni specit,vagy órát szánni.
pl van ilyen
vagy ilyen,amit végül én vettem fel
kegyetlenül jó volt,csak sajnos előadó elfoglalt nagyon, így fele se lett leadva:(
ha téma tényleg érdekel vedd meg ezt könyvet:
Maynard-Smith J & Szathmáry E. 2000: Az evolúció nagy lépései. Scientia Kiadó, Budapest.
nem egyszerű, de sok dolgot megértesz!
persze ha csak egy retardált kreaconistát akarsz játszani,akkor ne is figyelj ara amit leírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!