Jehova Tanúi, ez igaz?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a munkatársai között vannak jehovák, és a nők menstruációjuk alatt nem húznak fel bugyit... ezen én röhögtem és nem hittem el, de attól a cégtől többen is mondták, hogy ez igaz róluk. Én nem hiszem el. Szerintetek?2009. dec. 12. 17:06
1/52 anonim válasza:
Hallani mindent lehet, én olyat is hallottam, hogy csoport sexelnek, mint egy swingerklubban, cserélgetik egymás partnereit.:)
2/52 anonim válasza:
Utóbbit én is hallottam, de nem tartom kizártnak, mint ahogy ezt a bugyis dolgot sem.Deee akkor ez hogy van, ha még bugyit sem húznak, csak úgy folyik ??
3/52 anonim válasza:
Hogy lehet lehet ilyen hülyeséget elhinni?!
4/52 anonim válasza:
véletlen kétszer írtam hogy lehet
6/52 A kérdező kommentje:
17:42
Állítólag, és hogy nagyon büdösek olyankor...:SxD
2009. dec. 12. 18:58
7/52 anonim válasza:
Komolyan mondom,hogy ennyi sületlenséget már nagyon régen hallottam.Én első kézből tudok nektek válaszolni,mivel tanú vagyok.Ugyanúgy mint bármelyik nő mi is hordunk bugyit mindíg,még akkor is amikor menstruálunk.Ami pedig a másik dolgot illeti azok nem mi vagyunk hanem a baptisták.Ha valaki ilyeneket kijelent jó lenne ha először meggyőzödne a dolgokról,és aztán írogatna.Már csak azért sem lehetne ilyenről szó,mert mi mindíg az Isten irányadó mértékei szerint próbálunk meg élni ,persze a tőlünk legjobban telehetően,és az ilyenfajta szex bűn Jehova előtt.Egyikőnk sem szeretne olyat tenni ami ellentétes Jehova parancsaival.Legközelebb ha írtok azért megkéne előbb bizonyosodni a dolgokról!
8/52 anonim válasza:
Az előbbi vagyok.Ha valaki annyira kíváncsi,hogy mit csinálunk az összejöveteleken akkor, nagyon egyszerűen megtudhatja.Csak el kell menni az összejövetelekre.Senki nem fogja elküldeni.
9/52 anonim válasza:
khm-khm
hogy is mondtad kedves előttem szóló:
"Ami pedig a másik dolgot illeti azok nem mi vagyunk hanem a baptisták.Ha valaki ilyeneket kijelent jó lenne ha először meggyőzödne a dolgokról,és aztán írogatna."
nem érzel egy kis disszonanciát abban amit leírtál?
mert amíg a többi válaszoló csak mint mástól hallott "vagy igaz-vagy nem" dolgot írt le, addig te kerek perec azt mondod hogy a babtistáknál ez meg az van.
elgondolkodhatnál magadban, hogy mit jelent a feltételezés és mit a rágalom fogalma.
üdvözlettel egy se nem babtista se nem tanú
10/52 anonim válasza:
hogy lehet ilyen hülyeséget hazudni a baptistákról???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!