Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gáz az, ha valaki vallásos?...

Gáz az, ha valaki vallásos? (Leginkább fiatalok válaszát várom, írjaton nemet és kort is pls)

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 17:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem szégyenlem. <-Ez azt jelenti, hogy nem érdekel, mások mit gondolnak rólam. És tényleg nem szégyen.
2009. dec. 10. 21:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Absz nem szégyen, viszont akkor van gáz, hogyha mások a vallásodon keresztül képesek irányítani, manipulálni a vallásodon keresztül, hisz valljuk ha a világon már egy ember van akit ha megdobnak kővel nem kenyérrel dob vissza, akkor itt valaki curvajól jár, ugyanis annak baxa szét a pofáját kővel akinek akarja, és cserébe ha szigorúan vesszük térdig fog járni a kenyérben.

Légy vallásos de ismerd fel hogy a nevében mi mindenre vesznek rá, illetve mi mindenre hagysz lehetőséget a gonosz embereknek, mitől esel el ami egy teljesn normális emberi ösztön.

Pl épp azért mert katólikus vagy ne legyen már minden alkalommal amikor szeretkezel egy pulyád aki a rendszer fogaskereke, de normálisan egy xaros gatyára nem telik már mert Isten nagy jóságosságában úgy megáldott titeket, hogy nem tudsz mit a gyerekeknek enni adni.

Ezen dolgok teljes spektrumára gondolok nagyjából a csiklandoz az orrszőrömtől a sorozatgyilkolásig MINDENRE.

A vallás nem magánügy, de ne téríts.

Se öltönyben, se magánbeszélgetésben.

Ne hagyd, ohgy a vallás szétválasszon nem vallásos embertársaidtól, hiszen egyik alapvető elve minden modern vallástól minimum a kereszténységig húzódó vallásnak, hogy valamilyen módszerrel, nyíltan vagy árnyalta, direkt, vagy indirekt módon térít.

Az evólúció nem 100% ig bizonyított elmélet, a teremtés se, hagy hogy leendő gyerekeid szívük szerint válasszanak a két vagy mégtöbb lehetőség közül.

Mindkettő mellett és ellen is lesz propaganda. Mi a teendő iylenkor? Hívd fel a gyerekeid figyelmét a propagandaeffektusra, ne pedig sulykold amelyik bizonytalan mellett te elhatároztad magad.

Ne légy bigott, ne légy fanatikus, ne légy hülye.

Erősen ki van használva, hogy egy közösséghez tartozni, jó hisz ez sok ember életéből hiányzik. DE O-KO-SAN azzal hogy hová mész.

Én hiszem hogy a katólikus vallás nem véletlenül azon a helyen jött létre, azon birodalom irányítása alatt ami a legutóbbi történelmi léptékkel mérhetően hatalmas volt.

Lehet, hogy minden szóról szóra igaz ami a bibliában van, de az BIZTOS, hogy a vezető rezsimek az idők során úgy forgatták a frázisokat, hogy az emberek valahogy alájuk dolgozzanak. PONT MINT MOST IS VAN, CSAK MÁS AZ ESZMERENDSZER. Nem furcsa?

Nem gáz politizálni sem, csak nem történik tőle semmi. (ha az elmúlt jópár évtizedet nézem)

Vigyázz vigyázz, hisz a pokolhoz vezető út is jószándékkal van kikövezve.

2010. júl. 13. 03:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja és 24/F
2010. júl. 13. 03:05
 24/26 anonim ***** válasza:
vallásos vagyok,nem ciki,és 13 éves vagyok!
2010. szept. 5. 17:17
 25/26 anonim ***** válasza:
ja és fiú vagyok
2010. szept. 5. 17:18
 26/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, én is vallásos vagyok! 25 F
2010. okt. 26. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!