Gáz az, ha valaki vallásos? (Leginkább fiatalok válaszát várom, írjaton nemet és kort is pls)
Én azt mondom a szeretet nem csak szavakban mutatkozik meg, hanem tettekben, és a tettek nem hazudnak.
Másrészt az emberek nem kíváncsiak Istenre, ott állnak a templom előtt, zörgetnek képletesen szólva és mikor ajtót nyitnak nekik, nem akarnak bemenni. Azt akarják, hogy Isten jöjjön ki hozzájuk. Nem hajlandók megtenni semmit sem azért, hogy közelebb kerüljenek Hozzá. Én szívesen evangelizálnék, de meghagyom a papoknak és azoknak akik erre születtek, én a tetteimmel érzem, hogy hiteles vagyok.
ha az ember hisz valamiben az miért lenne gáz???
Én nem vagyok vallásos,mert amit én hiszek azt még egyetlen vallás sem hirdeti,de én is hiszek pl istenben,angyalokban,reinkarnációban,ufókban,és szellemekben.. az utóbbi kettőről tudok is, saját tapasztalat révén.
én 23 éves vagyok,és leányka :)
kedves 19:03,
Láttál már tényleg ufót meg szellemeket?:D
Amúgy az ufóknak nincs közül a valláshoz. :D
Gáz mindig ötöst szerezni?
Gáz sok gyereket vállalni?
Gáz 15 évesen az Iwiwre a szüleidről készült képet feltenni?
Gáz 20 évesen szűznek lenni?
Gáz szegénységben élni?
NEM, egyik sem az, vallásosnak lenni sem az, de mindig lesznek körülötted olyanok, akik fújolni fognak. Tapasztalatból mondom, hogyha ha ki tudsz állni az elveid, véleményed mellett, akkor az sosem gáz, el fogják fogadni, bármiről is legyen szó.
Nem baj, ha vallásos vagy. Az a lényeg, hogy nem szabad mindent elhinni amit a papok dumálnak. Hallgass mindig a józan eszedre!
(Igaz én ateista vagyok, de nem szégyenlem.)
Csak vigyázz, ha zsidó vagy ne nagyon hirdesd a kopasz piros-fehérek előtt...
(15/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!