Lett egy vadonatúj Új világ fordítás? És, ha igen, meg van már valakinek? (valamilyen Ezüst Kard becenevű revideált bibliára gondolok)
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 20:14
2/9 anonim válasza:
Lett? :)) Már a fordítások is csak úgy teremnek :)
3/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló!
Ha én azt tudnám :D
Csak kaptam egy ilyen kósza hírt, és kíváncsi vok a valóságtartalmára.
2014. jan. 19. 21:35
4/9 anonim válasza:
Nem ezüst könnycseppekre gondolsz ?:P
A valóság tartalma kb. hit kérdése :D
Ha igaz is csak annyit eredményez, hogy Jehova tanúi képesek gépelési, esetleg fordítási hibákat elkövetni.
Bár a cikkből csak a gépelési hiba derül ki.
Egyébként meg még mindig jobb, ha beismerik, hogy hibáztak, minthogy szentséges dogmákat gyártanának.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Abban ami netről letölthető jelenleg, ott nem hibás.
7/9 anonim válasza:
igen, de eddig ugy tudom, hogy még csak angol nyelven jelent meg. Aki meg akarja nézni a jw.org oldalon megtalálja, ha az angol oldalon fog keresni.
Alig várom, hogy megjelenjen magyarul, a Biblia ugyanaz, sok érdekes információt lehet kikeresni, /ami tzermészetesen nem a Biblia része, hanem érdekességek/
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak!
2014. jan. 20. 18:03
9/9 anonim válasza:
Igen a Biblia Isten Szava. Az hogy történnek nyomtatási hibák(ami nem a tartalmán változtat) emberi tökéletlenség. Én nagyon is értékelem, hogy minél több emberhez eljuthat Isten Szava ingyen. Szerintem Istennek is ez az akarata. Erről valahogy senki nem beszél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!