Fel fog-e támadni Ádám vagy Éva?
Hu ezért nem sok ember fejére lennék kíváncsi élőben, de a tiédre kifejezetten...
Darwin néhány csonttal hadonászott, és kitalálta az evolúciót mi? :D:D Szánalmas elvakult szerencsétlen vagy!
Szóval szerinted egész csontvázak nem bizonyítékok, de pár csuhás szava megdönthetetlen tény.
Igen, lehet, hogy neked van igazad. :/
És honnan tudod hogy amit leírtak az igaz-e? Úgy történtek-e a látomások? Egyáltalán megtörtént? Nem lehet hogy amit láttak illuzió? Például ettek valami növényt (pl. a látnokzsálya igen erős ilyen téren) azt írták-e le? Ha azt kérdem hogyan "született" meg Isten/isten, ti azt mondjátok hogy ő mindig is volt. Én erre azt mondom hogy az univerzum létezett mindig, nem Isten/isten.
Nem tudom, én valahogy a pár darab csont darabban hiszek...
Én Istenben hiszek és az evolúcióban. Nekem (és még sok millió hívő embernek) semmi ellentmondás nincs a kettő között.
Ugyanis, ha tudnád miről beszélsz, akkor tudnád, hogy nem pár csont rá bizonyíték, hanem az összes eddig megtalált csont és az összes élőlény. Valamint a folyamatok leírása, követhetősége. De mindegy. Legalább ismerd meg és értsd meg azt amit kritizálni szeretnél. Ha nem ismersz egy elméletet akkor hogy akarod vitatni?
a hitünk szerint IGEN, mivel szentként tiszteljük dec. 24.
és mi úgy gondoljuk, h életül során megbánták a bűnüket, mi nem azt valljuk,h ők elkárhozottak,h h a poklokban vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!