Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Fel fog-e támadni Ádám vagy Éva?

Fel fog-e támadni Ádám vagy Éva?

Figyelt kérdés
Miért nem? miért igen? (alá tudnátok támasztani a válaszaitokat?)
2009. nov. 27. 16:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
kedves 17.23 mivel szabad akaratod van, bármikor átléphetsz másik oldalra. hacsak nem a moderátor vagy. a kérdésem melyik része az álcázott igehirdetés? a fel, netána a fog-e, vagy a támadás,esetleg ádám vagy éva? a helyesírási hibákért elnézésed kérem, van min felylesztenem. persze grétsy tanár úr unokája egyszer sem rontotta el a gépelést.
2009. nov. 27. 17:28
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Hu ezért nem sok ember fejére lennék kíváncsi élőben, de a tiédre kifejezetten...

Darwin néhány csonttal hadonászott, és kitalálta az evolúciót mi? :D:D Szánalmas elvakult szerencsétlen vagy!

2009. nov. 27. 17:33
 13/29 anonim ***** válasza:
feJlesztenem
2009. nov. 27. 17:34
 14/29 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted egész csontvázak nem bizonyítékok, de pár csuhás szava megdönthetetlen tény.

Igen, lehet, hogy neked van igazad. :/

2009. nov. 27. 17:39
 15/29 A kérdező kommentje:
kedves 17.39 az egész csontvázak lehet, hogy bizonyítékok lennének, de sajnos arrol a koponyáról is kiderült, hogy hamisítvány, amit eddig lobogtattak. én nem hiszek a csuhásoknak. inkább annak, aki mindet megalkotott, és a mai napig fentartja a bibliát. kissé eltértünk a témától.
2009. nov. 27. 17:42
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

És honnan tudod hogy amit leírtak az igaz-e? Úgy történtek-e a látomások? Egyáltalán megtörtént? Nem lehet hogy amit láttak illuzió? Például ettek valami növényt (pl. a látnokzsálya igen erős ilyen téren) azt írták-e le? Ha azt kérdem hogyan "született" meg Isten/isten, ti azt mondjátok hogy ő mindig is volt. Én erre azt mondom hogy az univerzum létezett mindig, nem Isten/isten.

Nem tudom, én valahogy a pár darab csont darabban hiszek...

2009. nov. 27. 17:47
 17/29 anonim ***** válasza:
Ugyan haggyátok már! Csak egy újabb szerencsétlen hívő, aki felült az ertem.hu oldal zagyvaságainak. Nem kell komolyan venni. :)
2009. nov. 27. 17:59
 18/29 anonim ***** válasza:

Én Istenben hiszek és az evolúcióban. Nekem (és még sok millió hívő embernek) semmi ellentmondás nincs a kettő között.

Ugyanis, ha tudnád miről beszélsz, akkor tudnád, hogy nem pár csont rá bizonyíték, hanem az összes eddig megtalált csont és az összes élőlény. Valamint a folyamatok leírása, követhetősége. De mindegy. Legalább ismerd meg és értsd meg azt amit kritizálni szeretnél. Ha nem ismersz egy elméletet akkor hogy akarod vitatni?

2009. nov. 27. 18:04
 19/29 anonim válasza:

a hitünk szerint IGEN, mivel szentként tiszteljük dec. 24.

és mi úgy gondoljuk, h életül során megbánták a bűnüket, mi nem azt valljuk,h ők elkárhozottak,h h a poklokban vannak

2009. nov. 27. 21:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Kedves 21.16 köszönöm a lényegre törő választ. megkérdezhetem milyen hitet vallassz?
2009. nov. 27. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!