Fel fog-e támadni Ádám vagy Éva?
Nem létező dolgok/állatok/emberek/teremtmények (ami tetszik) nem nagyon szoknak feltámadgatni. :)
(ősember = tudományos tény)
(ádám&éva zagyvaság = emberi agyszülemény, bármilyen alátámasztás nélkül)
2009. nov. 27. 16:53
basszus aki hisz Istenben hisz aki nem az nem ,de feltámadni nem fog az tuti ez kb. oylan mint: Meddig tart a világűr ? Hol a vége? ezt se tudja senki csak tippelni lehet..
2009. nov. 27. 16:58
Mivel nem voltak igazi személyek ezért nem.
Csak azok a vallások veszik szó szerint a teremtéstörténetet (bár nem tudom akkor hogyan választanak a kettő közül) akik a Bibliát is szó szerint veszik. Azok pedig csak kis szekták.
2009. nov. 27. 16:59
4/29 A kérdező kommentje:
1,2,3, bocsi, én azt hittem, hogy a teljes írás istentől ihletett. azt tudtátok, hogy az ősemberek létezését pár cenis csontdarabokból, és darwin elméletéből találták ki? darwinról egyébként is köztudott, hogy a 21. század ma élő legnagyobb tudósa, aki elméletét a modern kor minden vívmányával alátámasztotta pl elektromikroszkóp, ctgépek, génsebészet, nanotechnológia stb... ja nem is! bocs. darvin 1800 valamenyiben élt, a dezoxiribonukleinsav szót sose mondta ki, és semmi nem támassza alá az elméletét, mind a mai napig. ne reménykedjetek, Isten létezik! viszont erre a kérdésre várnák komoly válaszokat.
nem fognak feltámadni, mert Isten azt mondta nekik, hogy a kert közepén lévő fa gyümölcséből nem ehetnek. nem a gyümölccsel volt a baj, hanem azzal, hogy nem engedelmeskedtek. tökéletes emberekként vétkeztek, tökéletlenekként élték le az életüket, és a haláluk után azokká lettek, amik voltak, és amit Jehova Isten előre megmondott: porrá
egyébként igazad van, a teljes Írás Istentől ihletett (II. Timóteusz 3:16)
2009. nov. 27. 17:20
Miért támadnának fel? Főleg ennyi év után. Mi értelme lenne szerinted? Egyedül Jézus támadt fel,és akiket ő feltámasztott. De ennek vége,a holtak nem támadnak fel. Ádám és Éva sem fognak. Ha annyira akarnák már rég megtették volna.Ők is emberek voltak,ezáltal az összes hulla feltámadhatna most is. Semmi értelme.
2009. nov. 27. 17:22
Szerintem komoly válaszokat kaptál.
De marhára kezdem unni, hogy mindenféle kérdésnek álvázva hirdetik itt az igét olyan emberek akik nem tudnak még helyesen beszélni sem.
2009. nov. 27. 17:23
8/29 A kérdező kommentje:
kedves 17.20 köszönöm a választ. Jézus nem azt mondta, hogy lesz feltámadás mindenkinek? egyébként Jehova tanúja vagy?
De ha mindenki egyszerre föltámad, aki valaha is élt a földön, vajon elférünk-e???
2009. nov. 27. 17:24
Fel fog e támadni Jimi Hendrix? :D
2009. nov. 27. 17:26
Kapcsolódó kérdések: