Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon dohányozni bűn? (kereszt...

Vajon dohányozni bűn? (keresztény hit szerint)

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 22:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:43

mi a helyzet a tömjénnel?? a templomokat telenyomják tömjénfüsttel, kis gyerekek közvetlen közelében.

2009. nov. 25. 13:38
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

A tömjén gyógynövény, a járványok idején fertőtlenítésre használták a tömjénezést.

Ne tévesszük össze, itt a dohányzásról van szó, a dohánylevélben egészen más alkotóelemek vannak.

2009. nov. 25. 13:56
 33/41 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:56

gondolom azért szoktak elájulni a ministránsok, mert annyira jó?

ne érts félre én is szerettem azt a füstöt, de az is füst és a füst nem egészséges.

2009. nov. 25. 14:02
 34/41 anonim válasza:
hát hogyha mindent káros szenvedélyemtől meg kéne szabadulnom, akkor inkább öngyilkos lennék. elkövetném életem legnagyobb bűnét... káros szenvedélyek nélkül megzakkannék teljesen. ezt nem tudom hogy gondolják a szentfazekak...
2009. nov. 27. 09:37
 35/41 anonim ***** válasza:
off. Mi ez a szentfazekazás????? Senki nem mondta neked, hogy légy öngyilkos......
2009. nov. 27. 19:00
 36/41 anonim ***** válasza:

A tested a lélek temploma. Kölcsönbe kaptad. Ezért beszennyezni semmi esetre sem Istennek tetsző dolog. Sem nikotinnal, sem túl sok tartósítószerrel, sem hormonkezelt húskészítménnyel.Isten elvárja, hogy megőrizd az egészséged.

Le is van ez írva.

2009. nov. 28. 08:37
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Sokan írják, hogy nem a világ egy-két szál.

De ennyi erővel egy-két kis hazugság sem a világ, meg elcsenni egyszer-kétszer ezt-azt sem a világ, és néha-néha csak egy kicsit kívánni más asszonyát sem a világ! Meg kisebb bálványt imádni(kis pénzt, kis tévét, kis karriert) sem a világ.

Honnan rémlik nekem, hogy a pokolba vezető út széles, és sima kövekkel van kikövezve? S a másik, az igaz: csak ösvény! ?

2009. nov. 28. 08:42
 38/41 anonim ***** válasza:

Olvasom itt:

"ezek szerint autózni sem szabad, mert szennyezi a természetet, villanyt sem szabad gyújtani, mert az is energiát fogyaszt, a fűtés füstöl stb.

ha viszont a logikádat tovább vezetem, akkor az aktív szexuális életet (beleértve az önkielégítést) sem szabad tiltani, mert az viszont kimondottan egészséges."

ÉS TELJESEN IGAZAD VAN!!!!

A föntiek bűnök. A lenti erény. Van olyan egyház, aki nem is engedi csak a lovat, a faházat, a házi élelmiszert. És milyen igazuk van!Ha mind úgy tennénk, talán nem Isten dicsőségét(és a világ túlélését) szolgálnánk-e vele?

John Lennon is ezt mondta.

Egy tipikus városi panellakó

2009. nov. 28. 08:46
 39/41 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:37

és engem mikor kérdeztek meg, hogy akarom-e ezt a kölcsönszerződést?

2009. nov. 29. 02:00
 40/41 anonim válasza:
Igen. Sajnos nem tudom pontosan hol, de Pál egyik levelében írja a nem tudom melyik gyülekezetnek, hogy tartsátok tisztán a testeteket és szellemeteket. Nem szó szerint idézem, nem keresem most ki, de ez alapján elég logikus a válasz, nemde?:)
2009. dec. 1. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!