Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Koránt tényleg Gábriel...

A Koránt tényleg Gábriel arkangyal diktálta le Mohamednek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha keresztényeket kérdezel, tagadni fogják. Ha muszlimokat, rávágják, hogy természetesen! Ha ateistát, azt mondja nincs is Isten, nincsenek próféták, sem angyalok. Ez tehát olyan kérdés, mint, Jézus tényleg Isten fia? A válasz hit kérdése. Szerintem van rá esély!
2013. nov. 14. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt tudo javasolni muszlimkent, hogy olvasd el a Korant, tele van olyan dolgokkal amiket a tudosok csak az utobbi evtizedekben tudtak bebizonyitani, olyan dolgokkal amirol egy korabeli tudosnak sem lehetett tudasa, nem, hogy egy kereskedonek, ne pedig olyanoktol kerdezd akiknek lehet meg a kezukben sem volt soha.
2013. dec. 3. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Inkább Lucifer arkangyal...

De most komolyan, ha belegondolsz egy kicsit a dologba: elmegy Gábriel, hogy köszöntse Máriát, és átadja neki a jó hírt, hogy fiúgyermeket fog szülni. Aztán ugyanez a lény felkeres egy kecskepásztort/tevehajcsárt/kereskedőt vagy mit tudom én mit, és megparancsolja neki, hogy alapítson új vallást, és hajtsa uralma alá az egész világot, aztán még segít is neki eltenni az ellenségeit láb alól.

Ez olyan, mint Skócia, ahol állítólag minden várban kísért egy "Stuart Mária"...

2017. ápr. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!