Szerintetek van élet, vagy lét, a test halála után?
Figyelt kérdés
Bármilyen tapasztalatot szívesen veszek. Ha visszahoztak,ha szellemet láttál,ha bármi ami ezzel kapcsolatos lehet írd le. Köszi2013. okt. 6. 20:57
11/16 anonim válasza:
Te! Nem olvastad el az oldalon, hogy ha már van sok ilyen, akkor előbb azoknak nézz utána!!!????
Lassan minden második héten tök ugyan ezt kérdezik...
http://www.youtube.com/watch?v=8eOrVZda0qI&list=PL9F7827C386..
stb...
12/16 A kérdező kommentje:
sok múlik a megfogalmazáson. ha majd az oldal alkotóit zavarja ez,majd törlik. viszont minél többször bukkan fel egy egy kérdés,annál több érdekes,és külömböző válasz születik. köszi a hozzászólást.
2013. okt. 8. 15:47
13/16 anonim válasza:
Lét van, élet nincs.
Szerintem érdekes lehet, és kicsit témába vág a Csillogás című film, youtube-on fent van.
14/16 anonim válasza:
Nincs semmi. Az ember meghal és megszűnik létezni.
15/16 Frigg válasza:
Én nem tudom, nem vagyok biztos benne, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Ajánlanék egy nagyon jó könyvet: Peter James - Lebegés. Nagyjából ilyesmiről van szó, remek regény. :)
23/N
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. okt. 9. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!