Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek van élet, vagy...

Szerintetek van élet, vagy lét, a test halála után?

Figyelt kérdés
Bármilyen tapasztalatot szívesen veszek. Ha visszahoztak,ha szellemet láttál,ha bármi ami ezzel kapcsolatos lehet írd le. Köszi
2013. okt. 6. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
100 %, hogy van. A halál is csak valaminek a kezdete, valami magasabb szellemi létezésnek.
2013. okt. 6. 20:59
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Éreztem már az őrangyalom jelenlétét. Meghalni ugyan még nem haltam meg, de tudom, hogy van egy őrangyalom és tudom, hogy van lét a halál után. De, hogy milyen lesz az a lét az csak rajtad múlik (pokol. menny, itt ragadsz, stb.....)
2013. okt. 6. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem van. De nem leszek öngyi:)

Ha nincs sem leszek öngyi:)

Nem vagyok babonás és skizofrén sem így látni sem láttam semmit. Álmodni álmodtam már sok mindent, de nem hiszek az álmokban. Csak Istenben. Elolvashatod mit gondol Isten a hamis prófétákról, álmosokról és jósokról. Ajánlom Jeremiás 23.

2013. okt. 6. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nincs semmi. Az élet a kezdet a halál a vég, ha szerencsém lesz, akkor Happy End lesz az én végem.
2013. okt. 6. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
34%
Szinte biztos, hogy van. Tapasztaltam többször is érdekes dolgokat 2-3 évesen, és láttam már kétségbeesett, szenvedő lelket 4 éves koromban. 10-12 évesen pedig több alkalommal is észleltem "furcsa" lényeket.
2013. okt. 6. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Életünk forrása Isten, a halált szánta büntetésként az emberi teremtményei számára.

ami azt jelenti, hogy nincs tovább.

Mindazon által, a testbe nem tett semmilyen más életet, így maga az ember élő lélek, és ha meghal a lélek vagy is maga az ember hal meg.

De a feltámadás lehetőségét viszont kilátásba helyezte amikor Jézus , mint Isten kinevezett királya át veszi az uralmat a föld felett. S akkor találkozhatnak azok akik ott lesznek, elvesztett szeretteivel.

azt már sokan tudják, hogy az agy nem egyből áll le, és képes képkockákat vetíteni amit az életbe való visszahozáskor úgy gondol, hogy járt valahol más testben.

Katy Weaver

2013. okt. 6. 23:29
 7/16 anonim ***** válasza:

# 1

És mi van akkor, hogyha meghalunk...akkor a testünk porrá válik és beépül keveredik más anyagokkal...ha úgy vesszük ez is egy halál utáni élet. Mi van ha csak ez vár ránk atomként, részecskeként tudatlanul tovább létezünk egy másik anyagot összekötve.

2013. okt. 7. 00:35
 8/16 netbakter ***** válasza:
Élet az van, csak már nem a tiéd. X(
2013. okt. 7. 11:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Hitetlenekre, szkeptikusokra végleges halál vár!
2013. okt. 7. 13:34
 10/16 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Van biztosan! Napoleon, Lenin, Hitler is halott, én viszont még élek!
2013. okt. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!