Ha az "előző életemben" elrontottam valamit, hogyan javítsam ki a mostaniban, ha rohadtul nem emlékszem rá?
Szia!
Szerintem ha tálcán kínálnák fel azt hogy mit kell tenned,akkor nem fejlődne a lelked,ezért nem emlékszünk az előző életeinkben elkövetett hibákra.
Szerintem mindegy, milyen hibáid voltak előző életedben. Nem az a dolgod, hogy azt hozd helyre, nem véletlenül felejtjük el. Ha pl. megöltél valakit azt, hogy hoznád rendbe? Befizetnél egy alapítványnak egy összeget? És akkor mi van? Neked az a dolgod, hogy az aktuális életedben élj úgy, hogy a másokra káros és hasznos tetteid aránya minél inkább a hasznos felé mutasson. Ha így élsz akkor boldoggá teszed a környezetedet, szeretni fognak és szívesen segítenek neked is mindenben. Próbáld ki: ha egy eladó morcosan szól hozzád, mosolyogj rá és beszélj hozzá kedvesen, hirtelen zavarba jön, vissza vesz a stílusából és próbál ő is kedvesebb lenni. Általában bejön, pedig teljesen idegen emberről van szó, tehát egy barát vagy rokon esetében ez még könnyebben megy.
Tehát ne tört a buksid olyanon amiről nem is tudod, hogy megtetted-e. Inkább azokon amiről pontosan tudod, hogy igen.
inkább válassz olyan világnézetet amiben nincsenek előző életek.
vagy ha mindenképpen hiszel benne hogy volt előző életed, akkor próbálj meg visszaemlékezni rá pl. regressziós hipnózissal, van aki vállalja hogy segít benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!