Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha az "előző életemben"...

Ha az "előző életemben" elrontottam valamit, hogyan javítsam ki a mostaniban, ha rohadtul nem emlékszem rá?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
tökmindegy, ebben is rontassz el épp elég dolgot, szóval ha minden hozott sarat kijavítanál, akkor is maradna bőven.
2009. okt. 27. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Küldj 5000 Ft-ot jótékonyságból a számlámra.;)
2009. okt. 27. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Már az is jó, ha igyekszel a mostani életedben. Igazából nem tudod, melyik próbatétel lehet az, amit az előző miatt kapsz, így az a tuti, ha mindet próbálod minél jobban megoldani. Minden ember TUDJA, hogy mi a helyes, de sokan érzik úgy, hogy nem feltétlenül muszáj aszerint élni. Ha igyekszik az ember, akkor is gyakran becsúsznak hibák, még, ha más nem is veszi észre. Élj a lehető legtisztábban, talán jobb is, így hogy nem tudjuk sok dolognak az okát.
2009. okt. 27. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem volt előző életed.
2009. okt. 27. 23:20
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, hova kerülünk a halál nevű kapu után, de mostani életemet végiggondolva azt kívánom, hogy ne ez legyen az egyetlen életem, mert annyi mindent elvesztettem, ami fontos, hogy így már csak a remény tartja bennem a lelket, ha oda kerülök a kapuhoz, én fellebbezni fogok... Csalódok azokban, akik segítettek valamikor, a családomban is, akiknek támasznak kéne lennie, sose voltak azok, nem érzem magaménak ezt az erkölcstelen, tisztességtelen közeget, nem érzem magam ide tartozónak. Nem tudom, mi ezzel a dolgom, vagy hogy nekem van-e dolgom, de nem vagyok boldog, bár tudok örülni dolgoknak, de az nem ugyanaz, mint ha boldog lennék, ismerem a valódi szeretetet teljes mélységében, és jó, másképp nem érdemes szeretni, de tele vagyok sebekkel, pedig még csak negyedszáz évet éltem, fogy az erőm.
2009. okt. 27. 23:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha tálcán kínálnák fel azt hogy mit kell tenned,akkor nem fejlődne a lelked,ezért nem emlékszünk az előző életeinkben elkövetett hibákra.

2009. okt. 28. 16:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért írtam idézőjelesen az "előző élet" -et, mert magam se hiszek benne (nagyon). A tréfás vagy semmitmondó válaszok kivételével öröm volt olvasni. Azért még maradtak bennem kétségek. Erről akár egy életen át :) lehetne beszélgetni a magukat leghozzáértőbbeknek mondókkal, aztán, amikor ott az idő, lehet, hogy mégis koppan az ember, mert se utána, se előtte nem lesz, nem volt semmi. Köszi a válaszokat.
2009. okt. 28. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:
majd a karma elintezi
2009. okt. 29. 11:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, milyen hibáid voltak előző életedben. Nem az a dolgod, hogy azt hozd helyre, nem véletlenül felejtjük el. Ha pl. megöltél valakit azt, hogy hoznád rendbe? Befizetnél egy alapítványnak egy összeget? És akkor mi van? Neked az a dolgod, hogy az aktuális életedben élj úgy, hogy a másokra káros és hasznos tetteid aránya minél inkább a hasznos felé mutasson. Ha így élsz akkor boldoggá teszed a környezetedet, szeretni fognak és szívesen segítenek neked is mindenben. Próbáld ki: ha egy eladó morcosan szól hozzád, mosolyogj rá és beszélj hozzá kedvesen, hirtelen zavarba jön, vissza vesz a stílusából és próbál ő is kedvesebb lenni. Általában bejön, pedig teljesen idegen emberről van szó, tehát egy barát vagy rokon esetében ez még könnyebben megy.

Tehát ne tört a buksid olyanon amiről nem is tudod, hogy megtetted-e. Inkább azokon amiről pontosan tudod, hogy igen.

2009. nov. 3. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:

inkább válassz olyan világnézetet amiben nincsenek előző életek.

vagy ha mindenképpen hiszel benne hogy volt előző életed, akkor próbálj meg visszaemlékezni rá pl. regressziós hipnózissal, van aki vállalja hogy segít benne.

2009. nov. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!