Mit kell csinálni ha elrontottam?
Nem tudom kivel történt már meg,de volt hogy írtam valakinek itt tanácsot,vagy választ,és néha amikor már mindenki által látható, veszem észre hogy valamit nem jól írtam..Nem feltétlenül helyesírási hibára gondolok,hanem egy szóra ami nem kell hogy ott legyen...
Ilyenkor gyorsan javítanék és olvasom hogy "Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!"..Ki egészíteném a meglévőt hisz az én írásom az utolsó ,de fogalmam sincs hogy kell...ha rá kattintok akkor csak új írást engedélyez,de én nem újat akarok írni hanem javítani vagy kiegészíteni az előző írásomat...Tudja valaki,hogy ilyenkor mi a teendő?
Akkor kedves annyit csinálsz,hogy az új írásba leírod hogy hanyas hozzászóló vagy(leírod az időt hogy mikor írtad)és kijavítod magad.
Pl:12.35-ös vagyok bocsi de az előbb elírtam...(és folytatod helyesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!