Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták! Miért ilyen módon...

Ateisták! Miért ilyen módon támadjátok az egyházat?

Figyelt kérdés

Leszögezem: megtéríteni senkit nem akarok, elfogadom h vannak ateisták (Jézus is annyit mondott, terjesszük az evangéliumot, ne erőszakoskodjunk).

Másodszor: miért ítélitek el az egyházat pár egyházbeli személy bűnéért? (pl. Volt pár pedofil pap=MINDEN PAP PEDOFIL színvonalú ökörségekkel?) Az egyszerű ember, aki hisz az Úrban, az miért az egyház régi bűneiért szégyenkezzen? Mi köze hozzá? Az egyházat is csak emberek vezetik, akik hibázhatnak. Ezért miért kell mindenkit pocskondiázni? Elismerem, nem tökéletes az egyház, de az fontosabb, hogy higgyünk.

2013. aug. 12. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
-_- a keleti országokban, japánban, indiában, stb. Rengeteg keresztény hal meg nap mint nap.. Nézz utána. És erre kérdeztem, hogy az szerintetek jó dolog? Azt szabad persze? Elfogadjátok tömegek mészárlását hitük miatt? Gratulálok
2013. aug. 13. 12:57
 52/68 anonim ***** válasza:
77%

"De ez a mészárlás dolog....ez az egyház hibája"

"Miért ilyen módon támadjátok az egyházat?"

Tudod egyáltalán mit akarsz mondani, vagy hogy miről beszélsz?

Pontosan erről beszélünk.

Istent meg bármibe is fölösleges belevonni, mivel csak egy mese.

Az egyház meg valódi. Sajnos.

2013. aug. 13. 12:59
 53/68 anonim ***** válasza:
100%

Girgoy:

Nos, ha szimplán ezt az oldalt nézed, nem tudom, láttad-e, hogy a stílus mindkét oldalra jellemzően lehet alpári, és lehet intelligens. Ez legfeljebb a Te közvetlen környezetedben lehet igaz, de ettől még nem lesz "objektív" igazság. Köszöntem.

2013. aug. 13. 12:59
 54/68 anonim ***** válasza:
80%

"-_- a keleti országokban, japánban, indiában, stb. Rengeteg keresztény hal meg nap mint nap.."

Honnan szeded ezt a marhaságot?? Adj valami forrást, addig ez csak humbug.

"És erre kérdeztem, hogy az szerintetek jó dolog? Azt szabad persze? Elfogadjátok tömegek mészárlását hitük miatt?"

És erre mondtuk, hogy nem, nem jó dolog, nem fogadjuk el.

Ezt te akarod a szánkba adni, mert elképesztően kirekesztő és gyűlölködő vagy.

2013. aug. 13. 13:00
 55/68 anonim ***** válasza:
84%

"A hívők többsége általában sokkal nyíltabb, tisztelettudóbb párbeszédet tud folytatni az ateistákkal, mint az ateisták a hívőkkel. De tényleg, figyeljük meg objektívan! ;)"

Tényleg így van. Ezért erőszakolja a szánkba azt a kedves kérdező is, hogy mi imádjuk a hívők mészárlását.

Mert olyan tisztelettudó és objektív.

2013. aug. 13. 13:04
 56/68 A kérdező kommentje:
Jójó nem láttam amit írtál...de továbbra sem gyűlölök senkit.
2013. aug. 13. 13:05
 57/68 A kérdező kommentje:
Telóról nem tudok gyorsan gépelni és olvasni
2013. aug. 13. 13:07
 58/68 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te szörnyen álszent és fanatikus vagy.
2013. aug. 13. 13:12
 59/68 anonim ***** válasza:
2013. aug. 13. 13:13
 60/68 A kérdező kommentje:
Én? Fanatikus? A kételyeimre kérdeztem rá ember!
2013. aug. 13. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!