Miért szól itt a legtöbb kérdés Jehova Tanúiról?

Gyűlöletkeltő?
Aki nem ismeri a Tanúkat az ír ilyeneket, mások hatására, vagy a saját hibájának eltusolására, hogy sajnálják, ha fedésben részesül.
Katy Weaver

Talán azért, mert minden másik vallást elküldik a pokolra, inkább keresnek másik értelmesebb vitaoldalt, ahol értelmesebben állnak a kérdéshez, én nem úgy hogy egyenesen a pokolra jutsz, hiszen x vallású vagy , ilyen módón nem lehet imátkozni Istenhez.... Itt számos lehetűségük van a tanuknak vitatkozázra, hiszen ehez értenek a legjobban.
Várom is a kommenteket, hogy válltsál vallást ismerd meg, pokolra jutsz, mert csak mi üdvözülünk, és egyébb jóindulatú hozzászólásokat.
Ezért nem jönnek erre a fórumra a többi vallás tagji, Mert más az értékrendük, és nem kezdenek vitatkozásba, mint a tanúk. Szét lehet szedni elemezni a hozzászólásomat, lemínősíteni, csak azért mert más vallású vagyok, Ilyen a hozzáállás itten.
De mit is vár az ember a tanuktól? Szerintem sokaknak van tnaú ismerőse, és megtudjuk határozni kell-e ez a képmutatás nekünk.
Egyik ismerős tanú létére katolikus suliba dolgozik, na eddig terjed a hit!

Kedves 13-as válaszoló.
Nem küldünk pokolra senkit, mert ezt a tanítást nem is tartjuk bibliai eredetűnek.
És nem minket kell megismerni, hanem a biblia tanítását.
Ha evvel nem ért egyet, nem kötelező, azzá lenni, vagy válni
A többi pedig csak üres kifogás arra, hogy a Tanúkat minden féle megalázó trágárkodásnak tegyék ki, miközben egyetlen egyszer se szidta a Tanúk közül senki a másik anyukáját, vagy fenyegette volna meg egy tanú azt veréssel, aki nem fogadja el vagy nem ért egyet vele.
az ítélkezés a Teremtőé.
Katy Weaver

Talán annyit a fórum létre hozóról, hogy megtisztelő a vállalkozásod,
de a Tanuk pont ezért hozták létre a Web oldalukat a jw.org web oldalt, ott több információt is kaphat egy egyén és kérdést is tehet fel.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!