Ez igaz Jehova tanúiról?
Hát igen, vannak beteges fantáziájú emberek, már bocs, ha valakit megsértenék. Mások rosszindulatú támadása helyett inkább tanulmányozni kéne a Bibliát.
Kedves kérdező, vajon mi volt ezzel a kérdéssel a célod?? Vajon te elhiszed??? Lehetségesnek tartod? És ha igen, miért???
Szerinted mi kell ahhoz, hogy ezt valaki elhiggye????
A világtörténelem legnagyobb kiterjedésű építkezési programja lesz akkor, mikor már csak az arra érdemesek élnek a földön. Nem lesz anyagi, egészségügyi és fizikai akadálya annak, hogy mindenki MAGÁNAK építsen házat.
„Nem úgy építenek, hogy más foglalja el, nem úgy ültetnek, hogy más egye meg. Mert mint egy fa napjai, olyanok lesznek népem napjai és saját kezük munkáját teljesen felhasználják választottaim. Nem fáradnak hiába, nem nyugtalanságra szülnek, mert Jehova választottai lesznek ők, utódaikkal együtt” (Ésaiás 65:22, 23).
gen, földön várják a paradicsomot. Bár elég blődség lenne ha felírnának a nekik tetsző házakat..
Egy az, hogy szerintük az ítéletnapkor az emberek legalább 99.9%- meghal, tehát mit csinálnának egy szellemváros vagy szellemfalu közepén egy nekik tetsző házban.. Lehangoló lehet.
Másik meg, a nyomtatványaikban sokszor úgy mutatják a földi paradicsomot, amiben éppen építkeznek. Én olyanról hallottam, hogy már most megtervezik a házukat amit majd fel akarnak építeni.
Amúgy eléggé visszataszító ez az átlátszó mocskolódás.. Előttem kommentelők egyike tuti tudja, hogy nincsenek ilyen "orgiák", de jól esik neki elhinteni a hülyeséget. Minek kell szekálni a másik vallását? Kit bántottak már a jehovisták, hitgyülisek, mormonok stb vallási indíttatásból? Néha beléjük botlik az ember, de 10 másodperc alatt le lehet őket építeni ha épp nem akarsz társalogni velük. Sokkal külömbnek érzi magát aki cseszegeti a másikat ugye? De épp ettől lesz alávalóbb..
Kedves Kérdező.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Fura lenne, hogy nálunk ahol a biblia alapján kiközösítik a paráznákat, pont az ellenkezőt tennénk.
Akkor magunkat is kiközösíthetnénk.
Egyébként is a gyülekezeti összejöveteleink nyíltak bármikor bárki bejöhet, vagy távozhat.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!